BOSTON SELTIKSI OSTALI BEZ TRENERA: Ime Udoka zvanično suspendovan u klubu!

Trener Boston Seltiksa Ime Udoka je zvanično suspendovan i propustiće čitavu sezonu 2022/23 zbog kršenja klupskog pravilnika.

Sezonu 2022/23 počeće bez glavnog trenera Imea Udoke, koji je imao seksualne odnose sa koleginicom što je po statutu Boston Seltiksa zabranjeno.

Kako su preneli američki mediji, još letos znalo za ljubavnu vezu dvoje kolega, ali se ispostavilo da je neimenovana ženska osoba prijavila trenera čelnicima tima.

Interna istraga završena je zatvorenim sastankom unutar Seltiksa kome su prisustvovali Ime Udoka, Bred Stivens i vlasnici franšize iz Masačusetsa.

– Želim da se izvinim igračima, navijačima i čitavoj zajednici Seltiksa, ali i svojoj porodici jer sam vas sve izneverio. Žao mi što zbog prolazite kroz sve ovo i prihvatam klupsku odluku. Zbog poštovanja prema svima, neću dalje komentarisati situaciju – rekao je Udoka.

Ime Udoka je imao jako dobru sezonu 2021/22 i Boston je igrao finale protiv Golden Stejta, gde su poraženi posle šest utakmica.

KOŠARKAŠICAMA PRVA POBEDA NA MUNDOBASKETU: Srbija srušila olimpijske vicešampionke!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Francusku i osvoji dres! EP13| Meridian

 

2 Komentara

    Mislim da sebi nikad više neće dozvoliti ovakav luksuz, mogla ga je koštati karijere ovako je suspenzijom dobro prošao, mada neće lako oprati obraz

    Kako je to sebi dozvolio? On je ime i čovek sa reputacijom i dozvolio je da ga neimenovana ljubavnica prijavi i da dobije svojih pet minuta slave

Postavi odgovor