Itudis se osvrnuo na suđenje: Ne znam da li sam ljubimac sudija...

Partizan je dočekao ekipu Fenerbahčea u okviru 25. kola Evrolige i izgubio rezultatom 97:94. Svoje utiske nakon meča podelio je trener ekipe iz Istanbula, Dimitris Itudis.

Igrači iz Istanbula uspeli su da odole pritisku u punoj “Štark Areni” i ostvare trijuf kojim nastavljaju borbu za prva četiri mesta pred početak TOP 8 faze.

Itudis se na početku osvrnuo na meč.

“Bilo je odlično kada imaš takve bekove koji mogu da kreiraju, čitaju. Svaki tim nešto daje, reskira. Partizan je danas reskirao. Imali smo visoke procente šuta. Uspeli smo da dovedemo do kraja. Najbitnije je da je moj tim danas dao sve od sebe. Bilo je baš bitno za nas. Igrali smo organizovano protiv protivnika koji igra agresivno i inteligentno, zbog Željka i igrača, sa velikom podrškom publike”, rekao je Itudis.

Govorio je i o Željku Obradoviću sa kojim je veliki prijatelj.

“Željko Obradović je jedan od najboljih, ako ne najbolji na svetu. Znate kakav je moj odnos sa njjim, porodicom. Kada u životu gradiš, imaš emocije… Trinaest godina smo živeli tamo. Pokušavam da ne razmišljam o tome, ali moram da razmišljam o taktici. Jedan detalj, čija je lopta. Marko se okrene, kaže mi da uzmem čelendž. To je bio dobar bio momenat za Željka da uzme tajm-aut i da tri poena. Moraš da slušaš igrača. Želim da kažem da Željku ne možeš ništa da daš, odmah ti vrati taktički”, rekao je trener Fenera.

Grk se dotakao i suđenja.

“Pokušavam nešto da argumentujem. Bez ikakve agresive. Dobili smo tehničku grešku, kondicioni trener. Nisam ovde da komentarišem sudije. Mi smo saradnici. Da li neko greši, ne greši. Ne znam da li sam ljubimac sudija, ali sam ljubimac nekih navijača Partizana i hvala im na aplauzu”, istakao je Itudis.

BONUS VIDEO:

8 Komentara

  Koja izjava Itudisa,puna emocija i pomalo euforije,posle jedne ovako mocne pobede nad starim prijateljem Zeljkom i njegovim Partizanom!!!!

  Pre bih rekao da je dobio aplauz od Grka i Turaka koji su bili u Areni a ne od navijača Partizana

  Svaka mu čast opet je rekao samo reci hvale i za klub i za trenera .. sudije su sudile dosta realno nema tu šta ali provukli su se danas i pobedili ne bas tako zasluženo

  Sad će Obradović da mu peva “kume, kume zar i ti”

  Prica normalno sa sudijama,zato i ne dobija tehnicke.

  Itudis je strasan trener,zna kako sa sudijama

  Ovaj Rajko kad izvuce pitanje nema dalje haha

  Ma to lupa ovaj novinar,sta sve njemu pada napamet

Postavi odgovor