Ništa od MVP okršaja - Embid preskače Jokića i gostovanje u Denveru?

Duel Denvera i Filadelfija koji se igra u noći između ponedeljka i utorka sigurno je jedan od njvažnijih mečeva ove sezone u NBA ligi, pošto se sastaju dva glavna kandidata za MVP titulu – Nikola Jokić i Džoel Embid.

Jokić i Embid su glavni kandati za MVP titulu, srpski as juri treću uzastopnu prestižnu nagradu, dok se centar Filadelfije bori za prvu titulu. 

Iako se najavljuje spektakl, možda do njihovog obračuna neće ni doći. Centar Filadelfije ima problem sa listom desne noge. Požalio se na zatezanje i najverovatnije propušta megdan sa najvećim rivalom iz Denvera.

Pored njega upitan je i Džejms Harden, koji ima problema sa ahilovom tetivom, tako da će Fila dosta oslabljena ući u duel sa Nagetsima.

Embidu se nikako ne da gostovanje u Koloradu. Do sada je samo dva puta igrao u dvorani Nagetsa, a u poslednjem navratu 2019. godine.

Navijači će i ove sezone ostati uskraćeni za nadmetanje na Jokićevom terenu, koje bi sigurno donelo još više diskusije o tome ko treba da osvoji MVP nagradu ove sezone.

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Embid izbegava direktni “okršaj” sa Jokićem da se ne bi jasno videlo ko je MVP

    Povredio se kao i prošle sezone i realno trebalo bi opet Jokic da dobije to priznanje

    Šteta, želeo sam obojicu da ih gledam i da napokon vidimo ko je od njih bolji

    Tako se namestilo, nije Embid kriv za povredu

Postavi odgovor