Jović bolji od Vembanjame - Petrušev visoko pozicioniran

Srpski košarkaš Nikola Jović je odlično pozicioniran na rankiranju stranaca u NBA letnjoj ligi, a u Top15 se nalazi i Filip Petrušev.

Košarkaška NBA Letnja liga je u svom punom jeku i ovog leta i talentovani i mladi košarkaši se bore za svoje mesto u ekipama najjače lige na svetu.

Naravno, najveća pažnja usmerena je ka prvom piku sa ovogodišnjeg drafta Viktoru Vembenjami koji je prošle večeri pokazao svoje predispozicije nakon razočaravajućeg debija. Ali, ako se isključe domaći košarkaši, odnosno oni koji nastupaju pod zastavom Sjedinjenih Američkih Država, postoje vrlo interesantna imena.

U društvu internacionalaca, prema renkingu “HoopsHype” najistaknutiji do sada je Kanađanin Lenard Miler koji nosi dres Minesota Timbervulfsa, ali on je do sada odigrao tek jedan meč u Vegasu za razliku od nekih drugih imena na listi.

Drugi na toj listi je njegov saigrač, Jamajčanin Džoš Minot.

Na listi od Top 15 igrača nalaze se i dva srpska košarkaša. Nikola Jović je odlično otvorio Letnju ligu sa dve utakmice u Sakramentu, a kada se ona preselila u Vegas, koji je jedini uzorak za ovu listu, naš mladi košarkaš je upisao 14 poena protiv Seltiksa. To ga trenutno stavlja na sedmo mesto prema renkingu, a iza njega nalazi se Vembanjama sa dve utakmice u nogama.

Listu završava Filip Petrušev koji je protiv Njujork Niksa po dolasku u Las Vegas ubacio 13 poena i imao pet skokova.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Uvek možemo sigurati da će naši mladi košarkaši dati sve od sebe da pokažu šta znaju i koliki su talenti

    Kolika je buka bila oko Viktora Vembanjame a on se loše pokazao na debiju srećom sad se iskupio

Postavi odgovor