Kaboklo nuđen, Partizan jasno rekao "ne"

Bruno Kaboklo je igrama na Svetskom kupu skrenuo pažnju šire košarkaške javnosti. Stizale su pohvale sa svih strana. A onda je prošlog petka opet postao sfera interesovanja medija.

Ovog puta zbog uslovno rečeno nesportskog poteza – nije se pojavio u trening kampu Venecije, iako ima važeći ugovor.

Počele su da kolaju glasine da se na to odlučio, jer navodno ima ponude evroligaških klubova i želi samoinicijativno da napusti ekipu s kojim je potpisao ugovor 30. juna.

Ne svojom voljom, u ovu “maglu” je uvučen i Partizan, izjavom predsendika Venecije Federika Kazarina da je “bilo glasina koje sugerišu Kaboklov prelazak u Partizan”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Ipak, istina je drugačija…

Naime, prema nezvaničnim informacijama Meridian sporta, Ailton Teš i Igor Krespo, doskorašnji agenti Kabokla, jesu ponudili Brazilca crno-belima pre nego što je on potpisao za Veneciju. Partizan nije bio zainteresovan za njegove usluge.

U međuvremenu, brazilski centar je promenio agenta, odnosno angažovao je agenciju Hazan sport (vlasnik Denijel Hazan) koja je opet, između ostalih, pozvala i Partizan.

Iz Humske je stigao identičan odgovor da nisu zainteresovani, uz napomenu da ne žele da ulaze u bilo kakvu diskusiju, jer je igrač vezan ugovorom sa Venecijom.

I tu se sva priča završila oko Partizana i Kabokloa, odnosno zapravo nikad nije ni počinjala…

Španci zagrizli za doskorašnjeg igrača Partizana

BONUS VIDEO:

6 Komentara

    Ovaj igrač bi bio super za KKP.Ne mogu da verujem da ga Željko odbio.

    Partizan nije zainteresovan jer čovek ima važeći ugovor koji samo što je potpisao. E ako nadjem način da izadje iz ugovora onda možda bude i interesantan Partizanu jer ni nismo funjare koje otimaju igrače kao onaj SMRAD kome ni ime nebi da spominjem.

    I da je potpisao za partizan nebi sigurno nista posebno dobili sa njim

    Prica se zavrsila i pre nego sto je pocela,jer pomenuti igrac Kaboklo je potpisao vec ugovor sa Venecijom!!!!

Postavi odgovor