POKAZALI SMO DA SMO NAJBOLJI: Kalinić posle titule govorio o "čudnim nedeljama", uspešnoj sezoni i budućnosti u dresu Zvezde!

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su triplu krunu pošto su u finalnoj seriji KLS-a savladali FMP Meridian u dva meča. Svoje utiske po završetku sezone izneo je i Nikola Kalinić.

– Teška utakmica, očekivali smo da će FMP reagovati, ali pokazali smo da smo ove godine bili najbolji u regionu i u Srbiji. Ništa, titula, srećni smo i to je to, konačno možemo malo da odmorimo – počeo je priču Kalinić, pa dodao:

– Falili su Dobrić i Holins, a i FMP ima košarkaški ponos, te su oni želeli da pokažu da rezultat iz prve utakmice nije realan. Borili su se, čestitam i njima.

Crveno-beli osvojili su tripletu, a Kalinić se dotakao i toga.

– Godinama sam naučio da ne vrednujem samo pobede i poraze, ali naravno da je lepše kad pobediš poslednju utakmicu u sezoni. Generalno, bilo mi je lepo, sem tih par nedelja koje su bile čudne lepa godina je iza mene i srećan sam.

Govorio je i o ostanku u Zvezdi.

– To ćemo da vidimo, sad smo završili vodićemo razgovore i videćemo šta se dešava. Ne znam ni ja.

MVP SUROVO ISKREN: Glavni utisak je – hvala Bogu da je završeno!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Nikola Škorić (Dragan Torbica) – Mitrović, pa Mitrović, pa eventualno Tadić!EP31

 

2 Komentara

    Nisu imali adekvatnog protivnika ali je tako i bolje jer ne verujem da bi bili uspešni ako su sad umorni boreći se protiv daleko slabijih protivnika

    Pokazali bi sutra malo da su “najbolji” da Partizan nije odlučio da se povuče

Postavi odgovor