Milosavljević ide iz Unikahe

Kada su Unikaha i Dragan Milosavljević potpisivali ugovor očekivali su mnogo više jedno od drugog. Međutim, nakon godinu i po dana, došlo je vreme za rastanak.

Najveći uzrok za raskid ugovora su problemi Milosavljevića sa povredom. Čak dva puta je srpski košarkaš kidao prednje ukrštene ligamente.

Kako prenose španski mediji, Unikaha i Milosavljević su dogovorili sporazuman raskid saradnje šest meseci pred istek ugovora što će biti ozvaničeno vrlo brzo.

dragan milosavljevic-kk unikaha
Milosavljevića su povrede koštale epizode u Malagi (FOTO: Srđan Stevanović/Starport)

Nažalost, Milosavljević je 2019. godine prvi put pokidao ligamente tokom priprema Srbije na meču sa Turskom. Taman što je trebalo da se vrati na parket usledio je problem sa drugim kolenom.

Pred kraj druge rehabilitacije nastupio je koronavirus zbog čega je sezona bila prekinuta na tri meseca, da bi posle toga i Unikaha otpustila kondicionog trenera Enrikea Salinasa.

Došao je novi stručnjak čijim radom Milosavljević nije bio zadovoljan u procesu oporavka i jačanja kolena. Očigledno da reprezentativcu Srbije nije bilo suđeno u Malagi…

Gde je nestala lopta? (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: DARKO PANČEV | Priče iz kraja #22

6 Komentara

  Neka se vrati u svoj maticni klub,bice dobro pojacanje….

  Realno, što bi ga plaćali a ne igra. Valjda će s obirom na probleme sa povredama i godinama koje ima (31) uspeti da pronađe novi klub.

  Losa situacija za Milosavljevica, ali ne sumnjam da ce naci neki klub gde ce moci da se vrati u formu

  Vraca se u Partizan, nema gde vise da ide, vreme je da se vrati😁

  Sad Zvezda treba da aktivira bombu i dovede Milosavljevića, da vratimo za sve njihove kradje godinama😉😉😉

  nema srece Milosavljevic nikako,to retko kome se desi ovako nesto,da povredi jedno koleno,i taman se oporavi,pa onda povredi drugo koleno,i to najteze moguce povrede,valjda je napokon zavrsio sa time,i sada moze da nadje neki klub koji moze ozbiljno da racuna na njega,ali prvo da se vrati u formu,pa sve stalo

Postavi odgovor