Rasulo u Efesu: Larkin besan na Atamana posle poraza od Partizana

Šejn Larkin nije uspeo da pomogne Efesu da ostvari pobedu nad Partizanom.

Američki bek se vratio na teren posle povrede, proveo na parketu 22 i po minuta, a protiv crno-belih je uspeo da postigne devet poenta (4/6 za dva, 0/3 za tri).

Nakon meča je ušao u raspravu sa navijačima na društvenim mrežama i iskoristio priliku da izrazi nezadovoljstvom što mu Ergin Ataman nije dopustio da više minuta provede na parketu.

“Ovo je izgleda vreme šašavih. Tu sam večeras, imam vremena”, napisao je košarkaš Efesa, da bi mi mu vrlo brzo odgovorio jedan navijač, koji je konstatovao da je Elajdža Brajant sjajno započeo utakmicu i da je Vasa Micić bio sjajan, dok se on mučio u napadu.

“Da li sam tražio da igram svih 40 minuta? Ne. Uvek pričam da sam tu za tim. Ipak, frustriran sam što sam igrao samo 22 minuta u najvažnijoj utakmici sezone. Ako neke ne želi da budem ovde, nema problema. Da li je zločin što želim da sam na parketu? Ne verujem. Šašavi čoveče”, napisao je Larkin koji je očigledno ljut na Atamana što mu nije pružio veću šansu na utakmici.

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

3 Komentara

    Nije u redu da to radi jednostvano ni on ni niko sinoc nije mogao nista protiv onako jakog partizana

    Lepo mu je onaj odgovorio, nije ti to NBA pa da budeš svih 40 minuta na terenu, ovo je evropska košarka i svi igrači imaju svoje vreme

    Sad su mu svi krivi za poraz a najviše trener

Postavi odgovor