PRIĐEM LEBRONU I KAŽEM: "Ajde ti mali po kafu i krofne, a on doneo i novine"! Hrvat otkrio neverovatnu priču o zvezdi Lejkersa!

Hrvatski košarkaš Bruno Šundov možda nije ostavio veći trag u NBA ligi, ali mu je Lebron Džejms jednom prilikom doneo kafu, krofne i novine!

Osim Saše Pavlovića koji je delio svlačionicu sa “Kraljem” Džejmsom, još jedan igrač sa naših prostora imao je tu čat da igra sa jednim od najboljih igrača u istoriji košarke. 

U pitanju je Hrvat, Bruno Šundov koji se “zadesio” u Klivlend Kavalirsima te 2003. godine kada je Džejms stigao u NBA karavan.

Šundov se nije naročito naigrao u Kavsima, ali pre skoro 20 godina obezbedio je sebi naslovne strane u novinama tako što je prvog pika sa drafta poslao po kafu i krofne!

To je anegdota jedna koja je ispala na naslovne strane, po meni pomalo glupo, ali ‘ajde. Svi smo to prošli, to su neke sitnice kojim veterani prema mladim igračima hoće da stvore respekt da se poštuju stariji igrači. To traje mesec dana, to je zanemarivo – počeo je priču u “Podkast inkubatoru” Šundov.

Hrvat ističe da je u to vreme vladalo veliko strahopoštovanje celog tima prema tada 18-godišnjem tinejdžeru.

Dođe Lebron i svi gledaju i kažu “U, Lebron, 100.000.000 dolara ugovor”, a ono dete od 18 godina. Niko neće da priča sa njim!

Tako je Đundovu palo napamet da se malo našali sa novom zvezdom tima, a zbog toga njegovi saigrači predviđali su mu ekspresan trejd.

Ja priđem, kažem: ‘Ajde dragi sutra veliku kafu sa toplim mlekom i paket krofnica nam donesi.’ Ja sam mislio oduvaće me… Sedimo ja i Ilgauskas, kaže mi on ‘Koja si ti budala, trejdovaće nas obojicu!’ Kaže Lebron: ‘Može, može doneću, koju ćeš kafu, doneću ja i novine – ispričao je Šundov koji je imao šta da vidi u svlačionici narednog dana.

Ja u svlačionicu sednem, krofne, kafa, novine, Lebron maše rukom i kaže doneo sam ti! Kažem mu ja malo je kafa vruća mogao si malo da duneš i to je jedna sasvim normalna anegdota iz svlačionice –  rekao je Šundov.

GORELO JE U ARIZONI: Klej Tompson doživeo pomračenje, pa zaradio isključenje! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Kanadu i osvoji dres! EP22 | Meridian

2 Komentara

    Pa normalno je da sa ove vremenske distance svaki dijalog ili situacija postanu anegdote!!!!

    Zanimljiva prica svakako … a sad je on taj kojem doboše sve sto poželi ,kralj NBA lige

Postavi odgovor