Majk Džejms se dogovara sa Olimpijakosom, rastanak sa Obradovićem blizu?

Američki košarkaš Majk Džejms je dogovorio dvogodišnju saradnju sa Olimpijakosom, a da bi sve to uspeo da postigne, pristao je i na manju platu, da bi ekipa iz Pireja mogla da plati Monaku, prenose grčki mediji.

Dolazak Kembe Vokera u Monako nije se dopao američkom beku, pa je odlučio da potraži drugi klub, a s obzirom da je došao u 33 godine, verovatno želi tim kojem je cilj da osvoji Evroligu. Pa je Olimpijakos svakako dobro rešenje.

Osim toga, njegov odnos sa Sašom Obradovićem nije idealan, to je odavno poznato. Svakako i ekipi iz Pireja treba novi plejmejker, s obzirom da ih je Kostas Slukas napustio i prešao u redove gradskog rivala.

Grci navode da Džejms u Monaku ima 2,5 miliona evra godišnje. Olimpijakos je imao nameru da pokrije većinu plate, blizu 2,3 miliona evra. Ipak, problem je bio Monako sa kojim je nedavno obnovio ugovor.

S obzirom da Amerikanac sledeće sezone želi da igra u Olimpijakosu. Pristao je na smanjenje plate. Ugovor bi bio na 2 godine, a plata 2 miliona evra godišnje.

Olimpijakos bi trebao da izdvoji oko 800.000 evra do milion, kako bi Monako pustio Džejmsa, navodi grčki “Sport time”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Ima dosta godina i želi promenu pa je zato i pristao na nižu platu

    Očogledno Majku ne odgovara više Monako pa je vreme da promeni klub

Postavi odgovor