Lesor: Sve je otišlo u pogrešnom smeru

Čekao je selektor Vensan Kole i dočekao je. Maltene u poslednjem trenutku je uspeo Matijas Lesor da se oporavi od povrede i zaigra za reprezentaciju Francuske na Mundobasketu o čemu je pričao snažni centar.

Dugo se bivši košarkaš Partizana mučio sa povredom noge koju nikako nije uspeo da sanira. Na kraju je sve prošlo kako treba, a upravo je selektor Kole odigrao ogromnu ulogu u nastupu 27-godišnjeg centra na Svetskom prvenstvu.

“On mi je pomogao da se oporavim, čekao me je i saigrači su redovno bili u kontaktu sa mnom. Osetio sam da sam potreban i da me žele tu, a ja nisam bio ni na odmoru niti na pripremama sa reprezentacijom”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Objasnio je sam Lesor proces oporavka od povrede i činjenicu da se svašta pisalo po medijima što je itekako uticalo na novog centra Panatinaikosa.

“Uganuo sam nogu i sve se nekako odužilo, a pošto sam novi igrač Panatinaikosa moralo je sve da se proverava, pogotovo proces oporavka. Sve je nekako otišlo u pogrešnom smeru u medijima, pitanja su bila stresna, a u pitanju je bilo samo uganuće. Nisam to mogao da kontrolišem u jednom trenutku, ali fizički sam sve vreme znao da ću biti spreman i sve je bilo na doktorima i čelnicima. Teško je nositi se sa svim tim emocijama”, predočio je Lesor.

Biće Matijas veliki adut selektoru Koleu koja će na Mundobasketu odmeriti snage u grupi sa Letonijom, Libanom i Kanadom.

Bonus video:

2 Komentara

    Verujem da će u grupi igrati jedino protiv Kanade

    Ko čeka taj dočeka ali je pitanje koliko je spreman

Postavi odgovor