Mega poklekla na Mikonosu, tim iz NCAA ponovo slavio

Košarkaški Mege su se drugi put u 48 sati sastali sa na Mikonosu sa ekipom Univerziteta Južna Kalifornija i ponovo su poraženi – 62:71 (9:18, 23:15, 16:17, 14:21).

USC Trojansi su daleko bolje otvorili meč, stekli dvocifrenu prednost u ranoj fazi, ali su izabranici Marka Baraća počeli da se bude krajem prvog kvartala, da bi u drugom uhvatili priključak.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Usledio je i veliki preokret po povratku sa pauze, ali je NCAA ekipa odgovorila snažnom serijom u drugoj polovini trećeg četvrtine, te je vratila višak pred odlučujućih 10 minuta.

Vodila se izjednačena borba sve do poslednjih nekoliko minuta, kada su Trojansi ponovo odlepili i došli do pobede.

Još jednom je najefikasniji u redovima Mege bio Uroš Plavšić sa 19 poena, a na ispratio ga je Nikola Topić sa 12 poena na debiju. Oleksandr Kobzistij je dodao devet, Andrija Jelavić osam poena.

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Nema šta, ekipa Univerziteta Južna Kalifornija je potvrdili da je bolja

    Još jedna za redom očajna utakmica Mege u napadu su jako jako loši odbrana meNje vise dobro izgleda ali to nije bilo dovoljno ni za šta

Postavi odgovor