Mijailović se oglasio: Odlazak Pantera je nezvanična informacija

Prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, oglasio se povodom glasina da Kevin Panter odlazi iz crno-belog tabora u redove Barselone.

Predsednik Partizana bio je gosti emisije “Sportal jutro”, gde je govorio o potencijalnom sastavu ekipe za narednu godinu.

Kao “bomba” je odjeknula informacija da je Panter prihvatio ponudu Barselone i da će to biti njegova sledeća stanica.

Međutim, kako navodi prvi čovek Partizana, ta informacija i dalje nije zvanična.

Za nas su to nezvanične informacije, zaista ne znam. Ali, potpuno je normalno da kad nekom istekne ugovor pregovara i traži najbolju ponudu. Mi ćemo se boriti da ih ostavimo u klubu. Svaka era ima svoj kraj. Mi bismo želeli da on ostane, ali ako dobije ponudu koju ne možemo da platimo. Daćemo sve od sebe da ostavimo sve igrače koji nam se dopadaju, ali postoji neka duga realnost. Neki su udvostručili ili utrostručili svoju cenu radom u Partizanu“, poručio je Mijailović.

Što se tiče ostatka ekipe neizvesna je sudbina Zeka Ledeja, Matijasa Lesora, Džejmsa Nanelija, dok će Madar ostati još godinu dana u Beogradu.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Za par dana će se zvanično oglasiti da potvrdi odlazak

    Biće srećni ako im ne zbrišu svi najvažniji igrači!!!

    Vidim da je Mijailović apsolutno neobavešten, zna se da je Panter otišao iz Partizana samo njega niko izgleda nije obavestio

Postavi odgovor