TEOV BIVŠI SAIGRAČ OTKRIO: On je uvek bio van sistema! Pešić? Smešno je dok tebe ne nagazi!

Miloš Teodosić neće biti deo nacionalnog tima na predstojećem Evrobasketu.

Saga oko nekadašnjeg kapitena reprezentacije i odluke Svetislava Pešića da ga skloni sa spiska igrača izazvala je puno polemike.

Pešić je istakao da se Teodosić ne uklapa u koncepciju ovog tima, da nije igrač za klupu, te da za tu ulogu ima bolje košarkaše, što je podelilo javnost.

Nekadašnji saigrač Miloša Teodosića, Mile Ilić, u intervjuu za Mondo istakao je da je iskusni plejmejker oduvek bio van sistema:

– Na Teodosića me seća neka nonšalancija na terenu. On je bio uvek van sistema, on je uvek tražio drugačije načine da nađe taj zadnji pas. Verovatno se zato i razlikuje i zbog toga je najbolji u Evropi što se toga tiče – rekao je Ilić, pa je otkrio i kakav je Teo bio u svlačionici:

– Normalan dečko, kao i sad. Bio je na svoju ruku u svom nekom svetu, sećam se da je tad nosio neke patike koje su mu jedine odgovarale, a koje su bile popucale cele. Nije hteo da ih zameni jer mu je to samo odgovaralo.

Teodosić je poznat kao neko ko skoro nikada ne menja svoj izraz lica, ali je Ilić rekao da to baš i nije tako:

– Dobro, to je za vas ovamo, ali drugačiji je on uživo kad se družite sa njim.

Ilić je tokom karijere sarađivao i sa Svetislavom Pešićem za kog je rekao sledeće:

– Sa njim su uvek anegdote i smešne scene. Sa njim je uvek bila neka dogodovština, bilo je zanimljivih momenata. Vidi sad, te njegove fore su ti smešne dok su upućene drugom, a kad tebe nagazi, to je već manje smešno i već počinje da te iritira i počinješ da se nerviraš… Zna da bude zanimljivih i smešnih scena, ali kad te dobro nagazi, onda više nije smešno.

EGZUM STIGAO U BEOGRAD: Uzbuđen sam što sam ovde, jedva čekam da radim sa Obradovićem!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Holandiju i osvoji dres! EP04 | Meridian

 

4 Komentara

    Sukob koji se odigrao izmedju Pesica i Tea,nevidljiv,ali sa velikim posledicama,nadam se da nas nece skupo kostati za nasu reprezentaciju!!!

    Izgradio je čovek svoj sistem u kojem je postigao sve što je postigao i sad dilazimo u situaciju da ga verovatno zbog toga Pešić ne želi u timu

    Pa posle prvenstva ako ne uradimo ništa vece sigurno da će Pesic biti meta kritika , do tada neće biti previše frke

    Nagazio je Pešić Tea, ostaje nam da se nadamo da ga to neće skupo koštati

Postavi odgovor