Kraj za Mirotića u Barseloni - sprema se "bomba"?!

Nikola Mirotić neće nastaviti karijeru u Barseloni, prenose pojedini košarkaški mediji u Evropi.

Iako ima ugovor sa katalonskim klubom do 2025. godine, završiće svoju odiseju u jednom od najlepših gradova sveta.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Kao što smo ranije pisali, Barsa se susreće sa ogromnim finansijskim problemima, pa će morati da pravi rezove za sledeću sezonu.

Pošto Mirotić ima ubedljivo najveću platu u klubu, predočeno mu je da može da prihvati drastično smanjenje plate ili da napusti klub.

Izgleda da je druga opcija trenutno mnogo realnija i da će na kraju sezone jedan od najboljih igrača Evrope biti slobodan u izboru nove sredine. Mnogo će zavisiti od sudbine Šarunasa Jasikevičusa u Barseloni. Postoji opcija i da Mirotić potpiše novi ugovor sa Barselonom, sa značajnim smanjenjem, ali izgleda da je mnogo veća šansa da napusti Blaugranu.

Nema sumnje da će transfer Mirotića izazvati prave potrese u evropskoj košarci, a klubovi će uskoro krenuti u trku za potpis nekadašenjeg NBA asa. Spremite se za veliku evroligašku bombu. Čekamo da “eksplodira”:

Bonus video:

5 Komentara

    Kako realno stoje stvari,pre ce otici nego da prihvati smanjenje plate!!!!

    Barselona baš pravi rez tako što prvo našem Mirotiću smanjuje platu ili ga otpušta, što to ne urade prvo sa svojim lošijim igračima?!

    Nije lud da pristane na smanjenje plate, bolje je da ode i nadje novi klub

    Nije mu Barsa iz oka ispala pa da pristane na lošije uslove

    Ne verujem da će ostati kad može dobiti isto a možda i vece primanje od nekog drugog kluba ,putanje je samo ko će dati toliki novac za njega

Postavi odgovor