"Bio sam u Beogradu da bih pregovarao sa Mirotićem? Ne, bio sam na koncertu"

Nikola Mirotić bio je već viđen u ekipi Partizana, ali je onda usledio šokantan obrt i trenutno je najbliži prelasku u Panatinaikos.

Iskusni krilni centar je konačno raskinuo ugovor sa Barselonom i bio na meti crno-belih.

Kao što su domaći mediji prenosili, njegov dolazak u Beograd bio je već dogovoren, ali je zbog pretnji Mirotić odlučio da karijeru nastavi van Srbije.

Iz toga razloga dolazak prvog čoveka Panatinaikosa, Dimitrisa Janakopulsa u Beograd ispraćen je sa velikom pažnjom medija.

Mnogi su pomislili da se našao u prestonici Srbije kako bi pregovarao sa Mirotićem, ali je Grk na ovo pitanje dao negativan odgovor.

“Pogledao sam u Ajped i imao sam 10.000 poruka. Sada prate i naše letove. Rečeno je da sam bio u Beogradu gde sam pregovarao sa Mirotićem. Ne, bili smo na koncertu Vikenda“, izjavio je Janakopulos.

Ova priča ima upitnu pozadinu, s obzirom na to da pomenuti izvođač jeste imao koncert, ali u Nici.

Panatinaikos je rešen da se naredne sezone vrati u vrh evropske košarke, čemu u prilog govore brojna pojačanja (Vildosa, Lesor, Slukas, Papapetru…), ali i dolazak novog trenera – Ergina Atamana.

Na radaru “zelenih” je do skoro bio Tornike Šengelija, ali je Gruzijac odlučio da ostane u Virtusu, pa se Mirotić nameće kao logično rešenje.

Epilog ove priče imaćemo u narednim danima.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Sve se ispostavilo na kraju drugačije ,a svi ubedjena da je tranfer gotov

Postavi odgovor