Mundo Deportivo: Nikola Mirotić dogovorio sve - uskoro potpis!

Da li je konačno kucnuo čas da saznamo gde će Nikola Mirotić nastaviti karijeru?

Najveća saga evropske košarke bi uskoro mogla da dobije epilog, a izgleda da je bitka za njegov potpis završena.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Kako prenosi Mundo Deportivo na naslovnoj strani, crnogorski košarkaš sa španskim pasošem je jednom nogom u Olimpiji iz Milana.

Pišu da je sve dogovoreno i da će „manekeni“ biti jači za Mirotića naredne sezone. Izgleda da su Italijani uspeli da ubede jednog od najboljih igrača Evrope da prihvati njihovu ponudu i izabere Milano kao sledeću košarkašku destianciju.

Pola Evrolige se gotovo otima oko potpisa Mirotića, koji i dalje zvanično nije napustio Barselonu, ali bi uskoro trebalo da nađu zajednično rešenje, čime bi stavio tačku na epizodu u katalonskom klubu, gde na kraju nije uspeo da učini ono zbog čega je došao, a to je pehar najboljeg tima Starog kontinenta.

Ono što treba napomenuti jeste da je Etore Mesina, trener Olimpije, prošlog meseca izjavio da ovaj klub nema finansijske mogućnosti da dovede Mirotića, ali izgleda da se situacija promenila. Uskoro ćemo saznati da li je i ovo još jedna u nizu spekulacija oko jednog od najboljih košarkaša Evrope.

Podsetimo, Panatinaikos, Crvena zvezda Meridianbet, Partizan, Monako i Olimpijakos su se spominjali kao budući klubovi iskusnog centra, koji je izgledao odlučio da ode u Grad mode.

Bonus video:

3 Komentara

    Još da vam je naslov takav pa da znate za koga potpisuje pa svaka čast. Pogledajte naslov a pogledajte tekst. Trebalo bi vam pokazati nakon potpisa Mirotića šta ste pisali .

    Jedno je sigurno, definitivno uskoro potpisuje samo je pitanje za koji klub

    Neka je sa srecom Miroticu u Olimpiji iz Milana,da tu nastavi svoju karijeru sa lakocom,ispehom i radoscu!!!

Postavi odgovor