Mirotić "ostavio" Pantera u Partizanu

Partizan je zadržao Kevina Pantera koji je potpisao novi ugovor. Na čitav razvoj situacije indirektno je uticao Nikola Mirotić.

Uprkos usmenom dogovoru sa Barselonom, Panter je odlučio da ostane veran crno-belima.

Razlog – Neraščićeni računi Katalonaca i najplaćenijeg igrača ekipe, Mirotića.

Podsetimo, “Eurohoops” je prvi lansirao informaciju o dolasku Amerikanca u Barsu, delovalo je da je sve gotovo, ali u Kataloniji očigledno nisu računali na povređeni ponos prve zvezde ekipe.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Mirotić koji je u najmanju ruku bezobrazno “oteran” iz Barselone odbio je da sarađuje u vezi raskida ugovora, i insistira da on bude isplaćen u potpunosti.

Kako njemu sleduje još 22 miliona evra bruto za naredne dve godine, Barsa će biti u velikim finansijskim problemima u narednoj sezoni ukoliko uskoro ne dođe do dogovora.

Upravo ta činjenica opteretila je budžet kluba, koji želi da smanji troškove i ide u pravcu finansijske konsolidacije.

Loša politika i nepoštovanje Mirotića uticali su tako na odluku Pantera koji je procenio da je za njegovu budućnost najbolje da ostane u Beogradu.

Bonus video:

7 Komentara

  Najboljepo 1000 e da donirajte,za sektu hrvatsku,normalno

  Dobro je upoznat sa tamošnjom situacijom, realno ga je upozorio

  Znaci i dalje dominiramo sa Panterom. Ovo vest me bas obradovala.

  Nije kriva Mirotić, već cifra od oko 2 i po miliona evra po sezoni. Što bi to odbio. A svi ostali igrači će na godišnjem nivou da koštaju oko 1,2 miliona evra. A mi navijači ćemo donirati novac Partizanu, samo sa većim iznosom od prošle sezone. U planu je po 200-250 evra.

  U čemu dominirate, u badmintonu I kuglanju?

  Tako je bre. Kevin Panter je potreban Partizanu. Kako drugacije da bude.

Postavi odgovor