Novo veliko pojačanje za MZT

Američki košarkaš Todrik Gočer najnovije je pojačanje MZT Skoplje, kojim je kompletiran sastav za početak nove sezone, saopštio je danas makedonski šampion.

Kako se navodi, 27-godišnji Gočer u Skoplje dolazi posle sezone provedene u turskom Bešiktašu i radi se o “izuzetnom bek šuteru”.

Todrik Gočer je sa Bešiktašom nastupao u Fibinoj Ligi šampiona, gde je na 16 mečeva prosečno postizao 10,8 poena, uz tri skoka i 1,6 asistencija, dok je u turskom prvenstvu na 23 utakmice imao prosečno 9,4 poena, 4,7 skokova i 2,3 asistencije.

Pre Bešiktaša je Evropi igrao za grčke timove Koroivos i Ifaistos i francuski Šole, a u SAD u NCAA ligi za Univerzitet Teksas tek, gde je u poslednjioj godini studdija bio najbolji u timu.

Uprava MZT navela je da je sa Gočerom kompletiran sastav kojim će biti započeta nova sezona. U sastavu su sedmorica makedonskih reprezentativaca i četiri stranca.

Gočer je treći Amerikanac, uz Femija Oludžobija i Hasanija Graveta, a pored njih će biti i srpski internacionalac Andrija Bojić.

Trener Đorđi Kočov će u timu imati makedonske reprezentativce Damjana Stojanovskog, Andreja Magdevskog, Bojana Krstevskog, Andreja Maslinka, Kristijana Nikolova, Adema Mekića i Filipa Bakoča.

“Zvezda je dovela prava pojačanja, sviđa mi se tim”

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #08 | MIJUR
 

9 Komentara

    Ne razumem zasto je izabrao mtz, dobar je igrac

    Ako nastavi ovako da se pojacava MZT lagano odlazi u ABA ligu

    Sve ozbiljnija pojacanja za MZT, apsolutno sjajno!

    Odlican kosarkas cudi me da je izabrao MZT

    Makedonci prave dobar tim, bas dobar.

Postavi odgovor