"Ne treba se zanositi, Monako bi bio najpogodniji rival Partizanu"

Partizan živi san i nalazi se nadomak plasmana u plej-of Evrolige, pa su ambicije i želje navijača porasle i mnogi stidljivo maštaju o fajnl-foru, kao i novom peharu namenjenom prvaku Evrope.

Proslavljeni košarkaš Željko Rebrača spušta loptu i apeluje da se smanji euforija, jer je svestan da je potrebna hladna glava pred odsudne bitke.

„Čak i onda kada je ekipi išlo loše, u novembru i decembru, govorio sam da Željko Obradović zna svoj posao. To je najveći trener u Evropi. Ipak, euforiju treba spustiti. Razumem želju navijača da se osvoji Evroliga, ali za to će biti potrebno još mnogo truda i treninga. Ne treba se zanositi, već ići od utakmice do utakmice. Odličan rezultat je i plasman u TOP 8“, rekao je Rebrača za Informer.

Legendarni košarkaš je objasnio koga bi najviše voleo da Partizan dobije kao protivnika u plej-ofu, naravno, ako se domogne plasmana u TOP 8.

“Videćemo da li će za TOP 8 biti protrebna jedna, dve ili tri pobede. Svakako da bi Monako bio najpogodniji rival. Oni imaju najmanji pritisak od svih ekipa, ali nije isto igrati protiv njih ili Barselone i Reala. Kako god da se završi, Partizan je pokazao da mu je mesto u Evroligi”.

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

Postavi odgovor