JEDNOSTAVNO NISMO ISTI: Čović govorio o Partizanu i finalnoj seriji ABA lige - molim Boga da sve bude kako treba!

Finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Partizana stigla je do četvrtog meča. Zvezda trenutno vodi sa 2-1 i nalazi se na korak od titule, a u prva tri susreta bilo je svega, ali najmanje košarke.

Oba kluba su kažnjena zbog divljanja navijača, a posebno upečatljiv bio je treći susret koji je čak na kratko i prekinut.

Prvi čovek crveno-belih, Nebojša Čović, je osudio ponašanje Grobara, a pred četvrti meč finala ABA lige istakao je da se nada da će sve proteći u fer i korektnom tonu.

– Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Bolje su se snašli u organizovanim uslovima, pobedili su u trećoj utakmici. Mi smo slavili u prvoj, uz verbalne incidente. Usledile su “pljuvačine”, kako mene, tako i moje supruge, pa nadalje – rekao je Čović, pa dodao:

– Iako se mnogi trude da budemo isti kao Partizan, jednostavni nismo isti! Večeras je četvrta utakmica, a ja samo molim Boga da se niko ne povredi i da sve prođe kako treba.

Najbolje kvote za četvrtu utakmicu finalne serije ABA lige čekaju vas u kladionici Meridian – kvota na Partizan iznosi 1,57 dok je kvota na Zvezdu 2,41.

KOŠARKAŠKI “RAT” – ČETVRTI ČIN: Zvezda hoće titulu, Partizan majstoricu, navijači na velikom ispitu!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MERIDIAN „FABRIKA KISEONIKA“ – Zasađeno više od 1.000 sadnica širom Srbije

5 Komentara

    Nikada i nećemo biti isti! Svi molimo Boga da se niko ne povredi i da sve prođe kako treba normalno uz pobedu ZVEZDE!!!

    Mislim da nije u redu sve što doživljavaju u Zvezdi

Postavi odgovor