Mirotićeva emotivna poruka navijačima Barselone

Odavno je poznato da će Nikola Mirotić na kraju sezone napustiti redove Barselone zbog čega je osetio potrebu da se obrati navijačima.

Prekaljeni as je u prilično emotivnom govoru izrazio veliku zahvalnost publici koja ga je podržala i sinoć protiv Real Madrida.

“Zahvalan sam im. Za mene su bili i biće veoma važni. Uvek su me pratili, uvek su bili tu za mene i za tim. Sad to još više cenim. Znaju da je moja posvećenost njima i klubu potpuna. Biću profesionalan i daću sve od sebe”, poručio je Mirotić.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

I trener Šarunas Jasikevičijus je istakao da su navijači verovatno i najveća vrednost kluba.

“Nikada nismo sumnjali u navijače. Uvek tražimo više jer nam je potrebno, a oni su Nikolu još više podržavali jer znamo koliko je teška situacija. Važno je kako mi reagujemo na terenu, kao i Nikola”.

Zbog velikog rezanja troškova i smanjenja budžeta Mirotić će najverovatnije da se preseli u redove Armanija, a veliko je pitanje šta će biti i sa ostalim košarkašima Barselone.

Veoma je moguće da Nikola Kalinić i Kori Higins takođe odu iz kluba, a neizvesna je i sudbina trenera Šarunasa Jasikevičijusa koji je spreman da ostane i za daleko manji novac na klupi slavnog kluba.

Bonus video:

3 Komentara

    Jasikevičijus ima viziju i cilji, nisu mu pare prioritet

    Verovatno im nije drago što je otišao ali ne mogu mu zameriti

    On je svoje odradio pošteno ,otišao je kao gospodin ,pozdravio klub i navijače i ide dalje

Postavi odgovor