Željkov poslednji raport: "Ne bavim se time, kad ja nisam bio raspoložen?!"

Željko Obradović se obratio medijima pred utakmicu sa Real Madridom koja je na programu u utorak od 20 časova i 30 minuta.

Trener Partizana je posle treninga potvrdio dobre vesti u vezi stanja Dantea Egzuma, a onda se osvrnuo na predstojeću utakmicu.

“Dante je odradio trening i nije imao ništa povređeno, imao je problem sa tetivom prsta, ali se ne oseća loše i mislim da će sutra biti u timu i pomoći će nam koliko god može”.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Stavio je tačku na tuču u Madridu i jasno stavio do znanja da je okrenut sadašnjosti i Partizanovoj meč lopti u Beogradu.

“Nemamo nijedan razlog da se bavimo time. Videli ste kakva je atmosfera ovde. Desilo se šta se desilo, rekao sam da to treba zaboraviti čim je završena utakmica. Nama je ova utakmica bitna i ne želim da pričam o tome”, rekao je Obradović, a onda se osvrnuo na pobedu Reala nad Saragasom.

“Ne znam da li znate da je 11 igrača iz Reala igrao u NBA, a na primer nije bio Ljulj. Dakle, ogroman kvalitet”.

Nije krio pozitivnu atmosferu u timu. Na konstataciju da se vidi da je raspoložen, Obradović je rekao:

“Kad ja to nisam bio raspoložen? Drago mi je što tako kažete… To je jer verujem igračima, svesni smo da nam treba još jedan pobeda i voleli bismo da to bude sutra uveče”.

Apelovao je na navijače da ne prave nerede, već da se fokusiraju na Partizan.

„Znamo da treba da pobedimo još jednu utakmicu i da obezbedimo fajnal-for. Moja velika želja je da navijači naprave atmosferu kakvu su i inače cele godine i da sve protekne fer i sportski. Želim da sve protekne kako treba i da se Real Madrid oseća prijatno ovde, svi članovi kluba i neki njihovi navijači”

Bonus video:

Postavi odgovor