Olimpijakos se plaši Partizana – i njegove ponude

Doba je godine kada se šalju dimni signali koji se u jednom trenutku rasprše u nebu i ne postoji trag o njihovom postojanju.

Neko je, nekada, možda, ko zna, ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, pitao za nekog-možda-ko zna-nema dokaza igrača. I onda se to pojavi u medijima.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Činjenica je, međutim, da se klubovi raspitaju o visini i trajanju ugovora određenih košarkaša, o tome da li je neko zadovoljan tu gde jeste, odnosno da li njegov sadašnji tim želi da ga zadrži. Tek onda, ako se sve kockice poklapaju, možda se krene u narednu, malo konkretniju fazu.

Grci kažu da je na tom prvom koraku sada Partizan. I da je igrač sa kojeg se crno-beli raspituju – Ajzeja Kenan, jedan od najboljih pojedinaca Olimpijakosa u tekućoj sezoni!

Naravno, navodi se da su za iskusnog Amerikanca paklenog šuta zainteresovani i Makabi, Efes i Virtus, ali su im posebno zanimljivi beogradski crno-beli jer se odmah u priču uključuje Željko Obradović i njegov uticaj na odluke igrača.

Pirejci će, navodno, vrlo verovatno ostati bez nekadašnjeg NBA igrača koji je drugi najbolji strelac crvenih u Evroligi sa 12,7 poena, drugi najbolji trojkaš (46,6 odsto uspešnosti)…

Partizan i Olimpijakos će odigrati svoj drugi meč ove sezone u Beogradu, za mesec dana.

Bonus video:

5 Komentara

  koji ste vi botovi
  AJMOOO CRNOOOO BELIIIII

  Ma ide on neki jaci klub,koji crni Partizan bre

  Pa ako hoce da se bori za 10 mesto neka ide u Partizan hahaha

  Sto bi se plasili njih,slabiji je daleko Partizan od njih

  Partizan je zainteresovan naravno ali prvo mora da 6 miliona evra uplati državi za porez, jer je predsednik pre desetak dana rekao da KK Partizan nije do sada uplatio ni dinar i ako je skupljao donaciju od navijača i družine da bi nešto vratio. Mislim da Ostoja ne govori istinu i iskreno verujem više predsedniku države nego njemu.

Postavi odgovor