Ti Džej Parker: Dobili smo šamar, moramo da odreagujemo protiv Zvezde u Beogradu

Crvena zvezda Meridianbet večeras dočekuje ekipu Asvela u prvom kolu Evrolige. Pred duel sa crveno-belima oglasili su se Ti-Džej Parker i Nando De Kolo.

U odsustvu Lajtija i Kahudija, jedan od najboljih igrača elitnog evropskog takmičenja u protekloj deceniji zadužio je kapitensku traku.

De Kolo nije bio na raspolaganju Ti-Džej Parkeru za meč sa Sen Kventinom na kom je Asvel doživeo šokantan poraz.

“Veoma je teško jer smo više nego bespomoćni. Sen Kventin nam je pokazao da će biti komplikovano ako ne odgovorimo na svakom meču. Sada moramo da učimo iz onoga što se dogodilo, ali nemamo vremena da plačemo nad svojom sudbinom. Na nama je da pokažemo bolje lice u Beogradu. Dobili smo šamar, sada zajedno moramo da idemo uzdignute glave”, rekao je De Kolo za “Le Progres”.

Trener Asvela zamerio je svojim igračima način na koji su izgubili.

“Ne smeta mi da izgubim. Ali postoji način da se izgubi. Ovo ide dalje od košarke. Dali smo meč Sen Kventinu od starta, a to ne sme da se desi. Dešava se da imamo zastoja i možda je dobro da ih imamo sada. Sve zavisi od toga kako ćemo reagovati na Beograd. Znamo čvrstinu ovog tima i atmosferu koja vlada u ovoj sali. Crvena zvezda u Beogradu, nema boljeg načina da se reaguje. Ali, ako vidimo iste stvari kao u Sen Kventinu, nećemo postojati u Evroligi“, dodao je Parker.

Parker je poručio da ga nervira karatker tima, sa čim je saglasan iskusni bek.

“Da naravno. Ako želimo da napredujemo i da ostvarimo visoke ciljeve koje smo sebi postavili, važno je da imamo čvrst karakter”, zaključio je De Kolo.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BONUS VIDEO:

5 Komentara

  Zvezda će iskoristiti sve njihove greške u svoju korist i plus podrška navijača u punoj Areni nam sigurno donose neku prednost

  Odgovori

  Ovo je dobra vest za nas jer to znači da Asvel ima puno problema u timu i u igri

  Odgovori

  Nema popravnog u pioniru. Ipak je to mnogo vruc teren. Vadi se na drugom mestu.

  Odgovori

  Nemas cemu da se nadas. Bice to jedna ubedljiva pobeda Crvene Zvezde.

  Odgovori

  Nije lako vaditi se u Beogradu protiv Zvezde u punoj dvorani

  Odgovori

Postavi odgovor