Nova detonacija: Partizan pronašao krilo u Americi!

Aktivno radi Partizan na jačanju igračkog kadra za narednu sezonu. Gledaju crno-beli mnoge opcije, a jedna od zanimljivijih se pojavila u Americi.

Naime, za oko Partizanu je zapao sin našeg proslavljenog košarkaša Željka Rebrače – Filip, prenose Večernje novosti!

Radi se o igraču koji igra na krilu, visok je 206 centimetara i prošle sezone je nastupao za univerzitet Ajova gde je u proseku po utakmici beležio 14,1 poen uz 7,5 skokova.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Kako je Rebrača završio sa koledžom, ideja mu je da angažman nađe u Evropu, a Partizan je veoma zainteresovan za njegov potpis.

Ojačali bi tako crno-beli bazu domaćih igrača, a zanimljivo je da su nekada Slaviša Koprivica i Željko Rebrača igrali zajedno u timu dok bi to isto mogli da učine i njihovi sinovi – Balša i Filip.

Ono što se takođe navodi je činjenica da Partizan još uvek nije krenuo jako po potpis 25-godišnjeg krila i da Željko Obradović još uvek razmišlja šta mu je činiti s obzirom na to da na toj poziciji ima Nanelija, Ponitku i Trifunovića.

Bonus video:

5 Komentara

    Nije još krenuo jako po njega !!! Kakva misao! Hahaha

    Primarna mu je želja da angažman pronađe u Americi, sekundarna u Evropi a ukoliko do toga dođe Partizan je idealna opcija

    Ovo je završena stavr, moraće Filip da ispuni tati želju da mu naslednik igra u voljenom klubu

    Zašto da ne ,Obradovic dobro zna šta mu treba u ekipi ,čisto sumnjam da je pogresio u izboru

Postavi odgovor