Partizan je tradicija - Nakić blizu dogovora sa crno-belima

Partizan je porodična tradicija. Vole da kažu navijači crno-belih. Ono da se ljubav prema klubu preosi sa kolena na koleno. Uostalom – mnogo je takvih primera. Porodica Nakić jedan od njih.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Mario Nakić, sin nekadašnjeg asa Partizana Iva, osvajača titule prvaka Evrolige u Istanbulu, pred potpisom je za klub iz Humske, saznaje Meridian sport. Očekuje se da se crno-belima obaveže na trogodišnju saradnju.

Zanimljivo, Nakić junior će sarađivati sa istim trenerom sa kojim je radio i njegov otac u Partizanu – Željkom Obradovićem.

Mario je rođen 14. juna 2001, visok 202 santimetra, igra na poziciji krila. Kao jednog od najtalentovanijih dečaka vrlo brzo ga je u svoju akademiju uzeo Real Madrid, već je kao 16-godišnjak upisao i debi u prvotim timu kraljevskog kluba.

U Madridu je ostao do 2020, kada sledi selidba u Ostende, potom povratak u Španiju – u Andoru, da bi prethodne dve sezone proveo u Igokei. Nažalost, povreda ga je jedno vreme bila odvojila od terena. U sezoni za nama imao je prosek od 8,3 poena, 2,6 skokova i 1,6 asistencija.

Dolazak još jednog mladog igrača u Humsku – posle Arijana Lakića – definitivno znači promenu kursa kojim će crno-beli brod ploviti u sezoni pred nama.

Podsećamo, ugovore su za sada potpisali Vanja Marinković, Ife Ludberg i Frenk Nilikina, čeka se ozvaničenje saradnje sa Arijanom Lakićem…

Bonus video:

2 Komentara

    Zar on nije mogao da nadje neki ozbiljniji klub u Evropi!!!

    Nakic je idealno pojacanje za Partizan

Postavi odgovor