Partizan dobio preporuku za pleja, Panter: Dobar predlog

Kapiten Partizana Kevin Panter je govorio o poziciji plejmejkera u Partizanu i za “Basketnjuz” oktrio kakav je igrač potreban.

Po pisanju grpčih novinara, Kostas Slukas nije zadovoljan ulogom koju ima u Olimpijakosu, još uvek nije ništa dogovoreno oko njeogovog ostanka u Pireju.

Panter je poručio da baš takav igrač treba crno-belima.

“Bio bi nam potreban plej koji voli da igra za trenera, znate kakav je Željko. Hoću da kažem, ako ne možete da ispunite njegove zahteve, onda je teško. Možete da uradite ovo ili ono, ali odnos mora da postoji. Nije najjednostavniji za saradnju iz tog ugla. Morate da razumete da će da viče na vas, da će da vas pritiska, da hoće da budete bolji. Treba nam neko ko je takav, Slukas jeste jedan od njih. To bi bilo dobro”,  istakao je kapiten crno-belih.

Pomenuo je i plejmejkera Baskonije, koji je prošle sezone bio odličan u timu Đoana Penjaroje.

“Darijus Tompson je tu, nisam siguran kakva je njegova situacija.”

Osvrnuo se i na Jama Madara i Aleksu Avramovića.

“Madar je tokom godina sazreo i shvatio šta trener Obradović želi. Kada je tek došao… Hajde da kažemo da mu je bilo teško. Došao je kao igrač koji je voleo da dodaje loptu na drugi način u smislu da je radio to atraktivno. Onda se promenio i dosta je naučio. Aleksa do prošle godine nije igrao pleja, pa je mnogo sazreo. Ni ja nisam plej, pa sam uzimao tu dužnost tokom sezone. Deo toga je i što poznajem Željka, znam šta traži, kakva dodavanja voli. Uzimao sam i taj posao, “čitao” određene stvari. Kada to shvatiš možeš da pomogneš timu, da nisam razumeo to, mučio bih se”, rekao je Panter.

Gost zajedno sa kapitenom Partizana je bio i igrač Pinar Karšijake Erik Mekalum, koji je preporučio crno-belima igrača.

“Volim Slukasa, on i Kevin bi se odlično snašli, može da pogodi i za tri, poznaje Željka odlično, njegove zahteve. Idealan je izbor. Verovatno je skup, Kevin i Zek su uzeli dosta novca. Moraće možda da nađu drugu opciju”, uz osmeh je rekao Mekalum i dodao:

“Imam jednu opciju za Partizan. Igrao je u Evrokupu, Džerijan Grent. Jak je, može da igra u pik en rolu, bio je vođa Turk Telekoma, zbog njega su bili uspešni. Njegova braća su uspešna u NBA ligi, baš sam impresioniran. Danteovim odlaskom treba im neko takav, bez Lesora neće da bude toliko opcija za drugi napad. Treba im neko ko može da igra na takav način i baš me impresionirao”, rekao je kapiten Partizana.

Panter se složio sa njegovim mišljenjem.

“To je dobar predlog, dobar si. Gledao sam ga ranije, imao je dobru godinu”, zaključio je Panter.

Prošle sezone u Evrokupu Grent je prosečno beležio 14,9 poena i 6.1 asistenciju. prosečno davao 14,9 poena, uz 6,1 asistenciju. 

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Ima smisla da treba uzeti igrača koji može da radi i već poznaje način rada trenera Obradovića

    Možda bi im stvarno Džerijan Grent bio pravi izbor! Ponekad treba poslušati i igrače!

    Ima Panter dobre predloge i bilo bi dobro pozvati sve pomenute radi pojacanja Partizana,nadajmo se najboljem!!!

Postavi odgovor