Muftija osudio vređanje Muse: "Navijajte za Partizan, pokvarili ste mi spektakl"

Košarkaši Partizana su poraženi u trećoj utakmici četvrtfinala Evrolige od Real Madrida u Beogradu, čime je kraljevski klub obezbedio ostanak u seriji nakon dva poraza na svom parketu.

Izabranici Željka Obradovića su poklekli u sjajnom ambijentu koji su priredili njihovi navijači, na koji je, ipak delom senku bacio ispad.

Reč je o vređanju košarkaša gostujuće ekipe Džanana Muse, na čiji su račun sa tribina u nekoliko navrata bile upućene reči kakvim mesto ipak nije u dvorani. Tim povodom se oglasio i beogradski muftija Mustafa Jusufspahić, čovek koji je poznat kao neko kome su crno-bele boje drage.

On je u poruci na Tviteru pozvao navijače da podrže svoj klub i osudio vređanje bilo koga.

“Navijaj za Partizan i za sport. Žao mi je i osuđujem vređanje bilo koga i psovanje. Vređanje Muse je nedolično i ja nisam deo toga kao navijač mog Partizana. Taj čin mi je sinoćnji spektakl pokvarilo. Budimo kao do sada najbolji navijači na svetu bez vređanja i psovki” rekao je beogradski muftija Mustafa Jusufspahić.

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Sve sam mu poverovao da je navijač Partizana

    Bilo bi čudno da se nije oglasio muftija, čudi me da dodatno nije začinio situaciju sa nekim nemilim dešavanjima iz 90-tih

    Ne mođe se uticati na to kako će navijači reagovati u toku utakmice na neke od protivničkih igrača

    samo nam je Muftija trebao sa oglašavanjem, što se nije oglasio kad smo igrali kod njih i posle onog incidenta

    Nek prokomentariše prvo šta su radili u madridu kad je toliko moralan i ispravan

Postavi odgovor