Partizan učestvuje na memorijalnom turniru "Pavlos Janakopulos"

Peti po redu memorijalni turnir “Pavlos Janakopulos” održaće se 23. i 24. septembra u OAKA areni u Atini. Na njemu učestvuju Panatinaikos, Partizan, Efes i Bajern.

Trener Partizana, Željko Obradović, najuspešniji trener u istoriji Atinskih “Zelenih” je pred turnir posvećen nekadašnjem predsedniku Panatinaikosa istakao nemerljiv doprinos Janakopulosa u uspesima kluba.

„Pavlos Janakopulos je bio velika osoba, gajim veliku ljubav i osećam poštovanje prema njemu i njegovoj porodici“, rekao je Obradović.

Podsetimo, Pavlos Janakopulos je na čelu Panatinaikosa bio od 1987. do 2012. godine. U njegvom Mandatu je PAO osvojio šest titula prvaka Evrope, od kojih je Obradović sam osvojio pet.

Premio je u junu 2018. godine.

Prvog dana turnira, 23. septembra Partizan se od 17 časova sastaje sa Efesom, dok je meč Panatinaikosa i Bajerna zakazan za 20 časova.

Drugog dana turnira igraju se mečevi za treće mesto od 17 časova, i finale od 20 časova.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Bonus video:

7 Komentara

  Ovaj turnir i lik pokojnog predsednika grckog kluba posebno imaju znacaj za Obradovica,pa zato nije moglo da prodje bez Partizana!!!!

  Odgovori

  Samo nek IGRAMU sto više utakmica da udju u ritam i uograju se

  Odgovori

  Sve u svemu ovo je nesto dobro. Taman da se Partizan proveri gde je i sta u ovom trenutku

  Odgovori

  Ovo je jedan jak turnir. Privilegija je igrati na ovom turniru.

  Odgovori

  Bice ovo jak turnir. Taman da se Partizan sto bolje spremi za sezonu koja dolazi.

  Odgovori

  Biće to odlična provera pred sezonu

  Odgovori

  Ozbiljne ekipe učestvuju na turniru

  Odgovori

Postavi odgovor