Rašid Valas o sukobu sa sudijom: Platiću nekog da ti zapali restoran

Legendarni NBA košarkaš Rašid Valas se prisetio uzbudljivih i “ludih” momenata u karijeri, bilo ih je mnogo, a jedna od njih je i pretnja da će zapaliti restoran u vlasništvu sudije ako nastavi da sudi nepošteno.

Valas je zbog sukoba sa sudijama bukvalno dobijao tehničku u svakoj drugoj utakmici, tokom svog pojavljivanja u podkastu “Whistleblower”, otkrio je neke od najluđih stvari koje je rekao arbitrima.

Jednom je sudiji rekao da će mu zapaliti restoran, a drugom je zapretio da će da mu hakuje nalog.

“Rekao sam jednom sudiji:’Vi nastavite da pričate gluposti, platiću nekome da vam spali restoran. Drugom sam kazao: Ako nastavite da zaj**avate mene i moj tim sa odlukama, unajmiću hakera da uđe na vaš mejl nalog”, rekao je Rašid.

Tokom karijere u NBA ligi, Valas je razvio buran odnos sa sudijama, do te mere da je treći po broju postignutim tehničkih grešaka i igrač sa najvećim brojem kazni u NBA – osam sa ukupnom iznosom od 205.000 dolara.

U toj kategoriji vodeći je Karl Meloun sa 332 tehničke greške. Na drugom mestu je Čarls Barkli sa 329, dok je Valas skupio 317. Niko drugi u NBA istoriji, osim njih trojice, nije probio granicu od 300 tehničkih greški u karijeri.

Valas je u svojoj karijeri bio šampion sa Detroit Pistonsima 2004. godine, četiri puta je nastupao na Ol-Staru.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BONUS VIDEO:

4 Komentara

  Male kazne je dobijao za tako ozbiljne pretnje

  Odgovori

  To je bilo vreme kad se NBA igračima svašta praštalo, neka sad pokuša neko tako da zapreti sudijama odmah bi ga izbacili sa terena i dobio bi zabranu igranja neko vreme

  Odgovori

  Şvako svoj krst nosi tj. ne znam šta mu je trebalo u životu i karijeri da preti sudijama, samo je sebe doveo u još goru poziciju

  Odgovori

  Šta je 205.000 $ koliko je ukupno dao za kazne u odnosu na milione koje je zaradio u NBA

  Odgovori

Postavi odgovor