"Sačekao nas je u tunelu i verbalno napao": Šta je to tačno uradio Zoran Savić?

Sportski direktor Partizana Zoran Savić je zaradio kaznu zbog verbalnog napada na sudije posle utakmice crno-belih i Studentskog centra u Podgorici.

Funkcioner Parnog valjka tako neće biti u mogućnosti da posmata večerašnji duel u Areni, jer je sancionisan od strane ABA lige, koja je u saopštenju detaljno opisala Savićev prestup.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Kako su opisale u zapisniku nakon meča, glavni arbitri utakmice u Podgorici, Josip Radojković, Mario Majkić i Dragan Porobić – sportski direktor Partizana je brutalno vređao sudijsku trojku.

“Po završetku utakmice, nakon odlaska prema sudijskoj svlačionici (u tunelu i hodniku) sačekao nas je gospodin Zoran Savić i verbalno napao Dragana Porobića uz nis psovki (j…mater, p… materina, j**o te Čović i ti njega, videćeš ti). Moguću dalju konverzaciju sprečio je kolega Josip Radojković stavši ispred njega. Sve ovo mogu potvrditi i potvrđuju moje kolege”, stoji u sudijskom zapisniku.

Izveštaj delegata dostavljen je samom Saviću, a predmetni krivac nije uputio prigovor niti se oglašavao u propisanom roku, te se optužbe delegata i izveštaju smatraju istinitim.

Bonus video:

2 Komentara

    Verbalni napad na sudije uvek prouzrokuje najvece kazne!!!

Postavi odgovor