Slukas: O određenim činjenicama prilikom prelaska u PAO je izveštavano na pogrešan način

Transfer Kostasa Slukasa iz Olimpijakosa u Panatinaikos izazvao je velike potrese, a grčki plejmejker po prvi put otkriva do sada nepoznate pojedinosti prelaska u redove “ljutitog” rivala.

Dok navijači Panatinaikosa u ekstazi čekaju na nastup Slukasa, navijači Olimpijakosa odnose se prema njemu kao da je izdajnik.

U intervjuu za Ilijasa Laliotisa sa “Sportala. gr” Slukas je otkrio kada je doneo odluku da pređe u redove “Zelenih” kao i šta ga je pogodilo u izveštavanju lokalnih medija.

“Odluku sam doneo neposredno pred potpis. Sve se dogodilo veoma brzo”, počeo je Slukas i dodao:

“Navijači Olimpijakosa vole svoj tim i ima smisla da se osećaju izdato. Ali ne znaju sve činjenice. Muči me to što je o određenim činjenicama izveštavano na pogrešan način. Priča je ispričana samo s jedne strane, i shvatam i to. Olimpijakos je veliki klub i može da vrši uticaj na situacije i novinare. Istina o tome šta se zaista dogodilo se krije. Ja neću da sedim i izveštavam o tome. Sa perspektive sporta to na mene ne utiče, ali muči me to što neke stvari nisu iznete”.

Dalje, 33-godišnji Grk ističe i da nije razgovarao sa trenerom Jorgosom Barcokasom po okončanju sezone 2022/23.

“Da, nismo uopšte razgovarali. Nemam ništa više od toga da kažem”, zaključio je Slukas.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Bonus video:

Postavi odgovor