STIŽE MESKIKO: Kokoškov ima odlične vesti, priključuju se Teodosić, Micić i Kalinić

Srbija je pre nekoliko dana pobedila Meksiko na “Akropolis kupu” u Atini, a za sredu je zakazan nova prijateljska sa istim rivalom. Duel je najavio selektor “Orlova” Igor Kokoškov.

Razlika između prethodnog i sutrašnjeg duela (20:00) je poprilična. U subotu se u Atini igralo bez publike, a u duelu u Beogradu biće navijača.

Utakmica će se igrati u dvorani “Aleksandar Nikolić” koja će ovom prilikom moći da primi manje od 30 odsto od ukupnog kapaciteta.

-Posle turnira u Atini, ostala nam je još jedna provera pred ulazak u balon i odlučujuće borbe za Olimpijske igre. Imaćemo nakn toga još pet dana za trening i konačno usvajanje svega onoga što želimo da igramo.

Priključiće nam se još nekoliko igrača, Micić, Kalinić, Teodosić… Oni su radili u Beogradu, a danas će imati prvi trening sa ekipom. Vreme nam ne ide na ruku, ali iz dana u dan se adaptiramo i trudimo da ostvarimo cilj, a to je plasman u Tokio. Biće nam drago i da malo osetimo publiku, iako u smanjenom kapacitetu. Mislim da će nam prijati da čujemo aplauze sa tribina i podršku reprezentaciji – rekao je Kokoškov.

U petak, reprezentacija Srbije će ući u balon, dok će se Olimpijski kvalifikacioni turnir održati od 29. juna do 4. jula.

NEDOVIĆ DODATNO OBJASNIO PAUZU: Pošto mora da se crta ljudima…

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Jovan Damjanović: Srpskom fudbalu nedostaje sistem! | SPORT FOKUS EP08

2 Komentara

    Molim igrače reprezentacije Srbije da budu totalno i maksimalno korektni prema reprezentaciji Meksika, da im se slučajno ne desi da ih ponize. Prvenstveno treba poštovati svakog protivnika, sekundarno moraju da razmišljaju o svojoj bezbednosti ukoliko nekada budi išli u Meksiko. 🤣

    Savrseno da se ekipa komletira,posebno su bitni Micic i Teodosic,a kad bi jos dosao i Nikola Jokic,niko nam ne bi bio ravan!

Postavi odgovor