Valensija uložila žalbu protiv Crvene zvezde Meridianbet zbog Topića?!

Zbrka oko budućnosti talentovanog košarkaša Crvene zvezde Meridianbet Nikole Topića je dobila svoj epilog, pošto je njegov agent Miško Ražnatović danas potvrdio na društvenim mrežama da će 17-godišnjak nastupati za OKK Beograd do kraja sezone.

Ipak izgleda da drami još uvek nije došao kraj, jer Valensija dovodi u pitanje legitimnost Topićevog nastupa protiv nje u elitnom takmičenju.

Kako prenosi košarkaški portal „enestando.es“ piše, španski klub je poslao zahtev zvaničnicima Evrolige da ispitaju legitimnost Topićevog učešća na meču 17. kola Evrolige, pošto je on bio u sastavu Duška Ivanovića šestog februara iako je registrovan kao novi član FMP-a dva dana ranije.

Valensija je podnela pisani zahtev Evroligi da se raspita da li je imao pravo da bude u sastavu Crvene zvezde, preneli su naši izvori- stoji u objavi ovog portala.

Podsećamo, mladi košarkaš Crvene zvezde Meridianbet je trebao da stigne u FMP Meridian na pozajmicu do kraja sezone, ali se u čitavu priču umešala administracija ABA lige i poništila transfer.

6 Komentara

  Poučeni iskustvom velike su šanse da će im usvojiti žalbu pa Zvezda može da očekuje novu kaznu

  Odgovori

  Kakva glupa situacija,zasto se ne srede sva pravila i propisi,a Zvezda nastavi da igra i pobedjuje…Kad je ne mogu pobediti na terenu pokusavaju raznim smicalicama i pravilima,da ti se zivotr smuci!!!

  Odgovori

  JBG davljenik se hvata za slamku, nisu mogli da nas pobede na terenu pa sad pokušavaju van istog

  Odgovori

  Samo su nam oni sad trebali sa svojim pisanim zahtevom istrage protiv te utakmice i jednog igrača

  Odgovori

  Kako bre Zvezda pravi ove glupe greške koje je mogu koštati učešća na Evroligi?

  Odgovori

  Kako su se okomili klubovi iz Španije na Zvezdu pa ovo nije realno

  Odgovori

Postavi odgovor