Selektor Crne Gore potvrdio - NBA as u sastavu za Mundobasket

Selektor Crne Gore Boško Radović je potvrdio medijima da računa na Nikolu Vučevića na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Trenutno je prezentacija trofeja namenjenog šampionu sveta u košarci u Podgorici. Tamo su se našli predstavnici medija, ali i košarkaški stručnjak Boško Radović, koji predvodi reprezentaciju Crne Gore.

Selektor je potvrdio da će na Mundobasketu, koji se igra na Filipinima, Indoneziji i Japanu, nastupiti i as Čikago Bulsa, Nikola Vučević.

“Imao sam dosta optimističan i lep razgovor sa Nikolom. Biće na raspolaganju ovog leta, biće na pripremama i igraće na Svetskom prvenstvu. Postoji mogućnost da bude sa nama od početka priprema”, rekao je Radović.

Podsećanja radi Crna Gora će igrati u Pasaju, delu glavnog grada Filipina, Manile, u grupi D protiv Egipta, Litvanije i Meksika.

Svetsko prvenstvo počinje 25. avgusta, Crna Gora će nastojati da stigne do druge faze takmičenja, a plasman u drugu fazu garantuje nastavak borbi za mesto na Olimpijskim igrama u Parizu.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Bilo bi jako dobro da Nikola igra za Crnu Goru,jer ce im biti veliko pojacanje!!!!

    Strašno bitan igrač za njihovu reprezentaciju ,lider i vodja ove ekipe

Postavi odgovor