Zvezda u rekordnom roku rasprodala Pionir

Neverovatna euforija vlada na Malom Kalemegdanu. Dolazak Fakunda Kampaca je okidač koji je zapalio sve kojima je crveno-bela boja u srcu. Otuda i jedna lepa i važna vest koju je Zvezda objavila.

A ona glasi da je Pionir rasprodat u rekordnom roku za okršaj naredne nedelje sa Barselonom! Zvezda je zvanično potvrdila tu informaciju.

“Klub je u četvrtak preko svog tiketing partnera tickets.rs pustio na svojim prodajnim mestima i online, karte u prodaju za ovu utakmicu, a već oko 11.30 časova sve karte koje su bile na raspolaganju su razgrabljene! Ovom prilikom obaveštavamo javnost da će nakon realizacije rezervacija, klub pustiti u prodaju mali kontigent karata – i to samo u slučaju da neka od rezervacija bude nerealizovana”, stoji u saopštenju crveno-belih.

Ono što je najviše fascinantno je činjenica da će Zvezda meč sa Barselonom odigrati tek za osam dana?! Ne pamti se da su karte tako brzo kupljene za bilo koji meč prvaka ABA lige.

Ima i do toga što je Barselona vicešampion Evrope. Ima i do toga što Zvezda beleži odlične rezultate ove sezone od dolaska Duška Ivanovića.

Mada se čini da ima najviše do Fakunda Kampaca. Svi su nestrpljivi da vide najskupljeg košarkaša u istoriji Srbije na delu. A protiv Barselone (30.12. od 19 časova) će baš to i biti slučaj…

8 Komentara

  Ova utakmica se ne propusta,pa ni karte ne mogu da se ne prodaju!

  Naravno da su karte rasprodate za takvu utakmicu, Barsa je Barsa

  Svi žele da gledaju meč Zvezda – Barselona

  Ima da gori večeras moramo pobediti

  Daj da dobijemo i tu Barsu pa lagano posle

  Neki pune Pionir a neki Arenu svaku utakmicu hahaha

  Steta sto veceras ne moze da igra,znacio bi mnogo

Postavi odgovor