O nama

Medijska scena u Srbiji postala je bogatija i kvalitetnija za Meridian sport, sada već davne, 2001. godine. Tada je Meridian izlazio u štampanom izdanju, mogli ste ga naći na kioscima širom naše zemlje, a uz redakciju od preko 15 novinara donosio je vrhunske informacije i novosti u vezi sa sportom.

Nekoliko godina kasnije, Meridian se u potpunosti osamostalio i u skladu sa tržištem i novinama u svetu, postao online portal. Od 2017. godine pa sve do danas, naš portal predstavlja vodeći sportski medij u Srbiji i regionu.

Meridian je danas uveliko prepoznatljiv po sadržaju koji plasirala i raznovrsnosti tema kojima se bavi, te za nas ne postoje “veliki” i “mali” sportovi. Upravo iz tog razloga Meridian je danas jedan od portala sa najvećim brojem tekstova na dnevnom nivou, te nema sumnje da ćete pronaći sve što vas zanima.

Prateći inovacije, u ovoj 2020. godini Meridian je bogatiji i za aplikaciju koju možete pronaći na Google play-u, a koja će vam omogućiti brže i lakše pregledanje aktuelnih sportskih vesti.

Svrha našeg medija jeste da obezbedi tačne i relevantne informacije iz sveta sporta, ali i da svoje čitaoce zabavi i inspiriše, kao i da pomogne u razvijanju kritičkog mišljenja.

Meridian Tech d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 B,
11070 Beograd – Novi Beograd,
Srbija

Telefon: +381 11/311-99-20

[put_wpgm id=1]