Prijave za nacionalne PUBG Mobile kvalifikacije za svetski IeSF šampionat 2023 su otvorene!

Igrate PUBG Mobile i želite da prikažete vaše veštine na najvišem nivou?  SESE vas poziva da se prijavite za kvalifikacioni turnir za ovogodišnji IeSF Svetski šampionat u Jašiju, koji nosi nagradni fond od 500.000 dolara!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo nacionalne PUBG Mobile kvalifikacije za veliki Svetski Esports Šampionat u organizaciji IeSF-a, koji će se održati u Rumuniji od 24. avgusta do 4. septembra. Kvalifikacije će se održati u nedelju, 19. marta u 12:00 časova. Svim pravilima i samoj prijavi možete pristupiti putem ovog linka. Prijave traju do 1. marta!

Najbolja ekipa sa nacionalnih kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru. Najbolji sa tog turnira će putovati za Jaši, gde će se na velikoj sceni održati završnica IeSF-ovog turnira!

Na turniru mogu da učestvuju samo igrači sa srpskim pasošem!

Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se od 24. avgusta do 04. septembra 2023. godine. Sve aktuelne informacije o IESF, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Izvor: RUR

3 Komentara

    PUBG Mobile je fantastična igra ali na žalost nemam dovoljno veštine da se sam prijavim a nadam se da ćemo imati takmičare Srbije na ovom turniru

    Mladi bi trebali da se oprobaju i prijave

    Jako Lepa vest za sve ljubitelje ove virtualne igre a ima ih stvsrno mbogo jer je u top 5 najpopularnijih igara

Postavi odgovor