„Hamilton treba da pređe u Red Bul“

Kalendarski, sezona Formule 1 prešla je sredinu, a već su izvršene određene promene. Turbluencije u timovima, a sada i samom vrhu šampionata, zanimljivim mišljenjem, razbio je nekadašnji vlasnik tima u Formuli 1 Edi Džordan.

Džordan smatra da bi aktuelni svetski šampion Luis Hamilton trebalo da napusti Mercedes i da pojača Red Bul. Hamiltonu na kraju sezone ističe ugovor sa Mercedesom, i gotovo je izvesno da će se saradnja sa Nemačkom ekipom nastaviti. Ipak, Edi ima drugačiji predlog.

-Lično verujem da bi Luis trebalo da ode u Red Bul, ne u Ferari. Kažem vam to je savršeno, jer najbolji mladi vozač Formule 1 je Maks Ferstapen. Njegov stil, brzina, intelekt, kontrola na stazi. Takođe je arogantan. Pobednici moraju da imaju nivo arogancije, to je očigledno i on to ima. Ne znam da li je to dobio od oca, nemam pojma ali činjenica je da ima neverovatan talenat. Ono što ja verujem je da kada bi imao timskog kolegu poput Hamiltona onda verujem da bi mogao da ga pobedi-, rekao je Edi Džordan za holandsku televiziju Zigo.

Džordan je još jedan u nizu, koji smatra da je Hamilton već sada jedan od najvećih ovog sporta.

-Mislim da će Luis biti bolji od svih ove godine, i on je na nivou Prosta, Sene i Šumahera. Možda će ih i preteći dok se Maks ne sredi. Kada on krene biće isti takav. Ne mislim da je Red Bul daleko, veoma su blizu i samo nemaju sreće ove godine. Hondin motor će uskoro biti jednak Mercedesovom-, zaključio je Džordan.

NOVA smena u Formuli 1

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kviz | EP 10 – Testiraj znanje! POGODI FUDBALERA

5 Komentara

    Ne verujem da on želi da napusti Mercedes

    ma gde ce da napusti Mercedes,ide mu kao nikada pre,u Mercedesu prezadovoljni,pasce novi ugovor to je sigurno i ko zna za koju sumu,tako da od toga nema nista

    Može mu se. Što ne bi i birao gde mu odgovara

    Hamilton vrhunski vozac..moze sam da bira ekipu.

    Najbolji vozač do sada ima još dosta vremena da odluči gde će nastaviti da bud eh timu

Postavi odgovor