Nadal ima favorita za najboljeg sportistu godine

Španski teniser Rafael Nadal je prokomentarisao ovogodišnju trku za nagradu Laureat, koja se dodeljuje najboljem sportisti godine.

Iako je i sam nominovan, Rafa ima svog favorita za osvajanje ovog laskavog priznanja.

“Velika čast je biti ponovo nominovan za Laureat za sportistu godine, ali ove godine (Mesi) ti zaslužuješ”, napisao je Nadal na Tviteru.

Ubrzo je stigao odgovor jednog od najboljih fudbalera sveta i osvajača Svetskog prvenstva u Kataru sa Argentinom – Lionela Mesija.

“Kada tako dobar sportista kao ti (Nadal) tako misli o meni me je ostavilo bez teksta… Hvala ti puno, zaslužuješ sve zbog načina na koji se takmičiš svaki put kada izađeš na teren. Ti si pobednik, svi nominovani zaslužuju nagradu ove godine, to je istina!”, napisao je Mesi.

Srpski teniser Novak Đoković je ovo laskavo priznanje poneo 2019. godine, dok je Rafael Nadal bio proglašen 2021. godine. Najviše od svih, ovo priznanje je dobijao Rodžer Federer, čak pet puta, dok jedan manje ima srpski teniser.

Pored 2019. godine, Novak je osvajao Laureat i 2012, 2015. i 2016. godine.

BONUS VIDEO:

7 Komentara

  Uzevši u obzir da se prošle godine najviše pričalo o Mesiju i njegovoj želji da osvoji Mundijal što su i uspeli, verujem da će tu laskavu titulu poneti baš Mesi

  Nadam se da ni jedan od njih dvojice neće dobiti laureat

  Po meni Nadal ne zaslužuje da bude na toj listi, šta je on prošle godine veliko uradio, samo je otkazivao nastupe ili se bockao da bi mogao da pobedi

  Al se ova dvojica ulizuju jedan drugom

  U pravu je ,konačno i on da kaže nešto pametno !

  I Rafa je mnogo veliki ali ovaj Rafin post gde ukazuje da je Mesi najveci to svakako stavlja Rafu u prvi plan po ljudskosti.

  Slozio bih se sa Nadalom. Mora da bude Mesi jer je definitivno sve osvojio sto se moze osvojiti.

Postavi odgovor