Problemi Sebastijana Fetela i podrška velikih rivala

Problemi Sebastijana Fetela sa Ferarijem i italijanskim medijima ne jenjavaju. Ove sezone, pored toga što je na udaru medija zbog najsitnijih grešaka, saopšteno je i da će napustiti tim Ferarija po okončanju sezone.

Podršku Nemcu uputili su između ostalog i Kimi Raikonen i Luis Hamilton.

-Svi mediji, vrlo lako pišu kada vam nije dobro, a onda ako vam ide dobro, sledećeg dana odjednom ste im najbolji prijatelj, ali to tako funkcioniše u ovom poslu. Ferari nikada nisam video drugačijim od bilo kog drugog tima. Ferari je Ferari i ljudi gledaju na te stvari, posebno Italijani, ali sumnjam da će to uticati na to kako on tamo obavlja svoj posao ili bilo šta drugo- kazao je Raikonen i zatim dodao:

-Mislim da se on bavio sportom dovoljno dugo da bi znao da je to ponekad tako i samo mora pronaći način da to preokrene.

Hamilton je pak istakao da saoseća sa svojim velikim dugogdišnjim rivalom.

-Video sam tešku trku koju je prethodno imao i sve što mogu da pokušam je da saosećam sa položajem u kome je i pokušavam da razumem. Nikada ne može biti sjajan osećaj reći vam da ne želite i da nastavite u timu, posebno kada se pridružite timu i jeste u timu, dajete sve od sebe, dajete svoje srce-

Osvrnuo se Hamilton i na šampionski karakter Fetela.

-Ali mislim da način na koji gura, način na koji nastavlja da pokušava pomoći timu samo pokazuje sjajan karakter koji ima i posvećenost trkama. Nadam se da će se dogoditi nešto zaista pozitivno za njega da krene napred- zaključio je Hamilton.

Fetel je u Ferari prešao 2015. godine iz Red Bula sa kojim je postao četvorostruki šampion Formule 1.

FORMULA 1: Svi su potpisali!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #08 | MIJUR

5 Komentara

    Svaka cast za podrsku,ipak je Fetel.ime tamo

    E ovo je bas lep i sportski potez nema sta.

    Hvala Bogu pa će da napusti Ferari, odvratni su

    nema gorih od novinara,samo cekaju da neko nesto napravi i odma rafalna paljba po njemu,sve bi radeo u zivotu ali novinar ne bi bio nikada

Postavi odgovor