Reprezentativac Slovenije pao na doping testu zbog marihuane

Odbojkaški reprezentativac Slovenije, Danijel Koncilja, pao je na doping testu zbog konzumiranja marihuane i ujedno ostao bez kluba.

Slovenački klub ACH Volej je povodom ovog incidenta objavio saopštenje i “zahvalio” se problematičnom igraču.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Razlog za prekid saradnje je pozitivan test na doping posle utakmice 6. marta u Mariboru. Igrač je o tome obavestio upravu slovenačkog šampiona, koja je odmah reagovala i jednostrano raskinula ugovor. Danijel je bio pozitivan na zabranjenu supstancu THC, koja je većini poznatija kao marihuana. U odbojkaškom klubu ACH Volej se prema tome odnosimo sa nultom tolerancije i distanciramo se od toga. Tim će zbog ovoga završiti sezonu sa igračem manje na poziciji blokera“, navodi se u saopštenju.

Slovenija želi domaćinstvo Olimpijskih igara

Koncilja je rođen 1990. godine i sa reprezentacijom osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2015. i bronzanu 2023. godine, a u ACH Voleju igra od 2022. godine, a prošle sezone osvojio je prvenstvo Slovenije.

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Ko zna koliko bi jos sportista palo na doping testu zbog istog prekrsaja.

    Glupo je vilo šta komentarisati ,svestan je bio posledica sigurno a opet se upuštao u tako nešto ,kazna za njega je i te kako u redu

Postavi odgovor