Na koga će Srbija u osmini finala SP? Ključeve drže Hrvati

Uspela je Srbija pobedom nad Crnom Gorom da zauzme drugo mesto u grupnoj fazi Svetskog prvenstva i sada je pravo pitanje koga će Delifini u osmini finala Svetskog prvenstva?

Da se osvrnemo najpre na činjenicu da smo grupnu fazu takmičenja završili sa dve pobede. Prvom nad Južnom Afrikom (30:5), drugom nad pomenutom Crnom Gorom nakon penala (17:15) i jednim porazom od Španije (16:14).

Sve to je bilo dovoljno za drugo mesto i činjenicu da ćemo se sa trećeplasiranom selekcijom iz grupe C odmeriti u osmini finala takmičenja.

A ko će to biti zavisi od toga ko će izgubiti u meču između Hrvatske i Japana (12.00). Jasno je da Hrvati drže sve ključeve u rukama kao izraziti favoriti na utakmici.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Može Hrvatska da bira protivnika i deo kostura u koji želi da upadne. Ukoliko “reše” da izgube, eto ih protiv Srbije u osmini finala.

Mada, valja pretpostaviti da će odigrati fer-plej u toj poslednjoj utakmici i da će ipak igrati sa Crnom Gorom u osmini finala takmičenja.

To bi značilo da će Srbija na domaćina Svetskog prvenstva – Japan u narednoj fazi takmičenja, a plan je da se taj meč odigra prekosutra.

Ipak treba sačekati ishod duela Barakuda i Japanaca kako bi kostur daljeg puta ka medalji naše selekcije bio poznat…

Bonus video:

3 Komentara

    Zaočekivati je da igraju protiv Japana, sem ukoliko iz nekih kalkulacija oni ne pobede Hrvatsku

    Protiv koga god budemo igrali biće jako tesko nema tu vise lakog protivnika bas naprotiv ,Hrvati su po meni najjači trenutno

Postavi odgovor