Todorović: Bitna pobeda za nas, protiv Nemaca nas čeka težak zadatak

Samo 82 minuta su bila potrebna Srbiji da nadigra Estoniju. Iako je pobeda delovala lako, bila je jako važna pošto nas tek čeka težak zadatak.

Orlovi se sutra sastaju sa Nemačkom. Smatra Vuk Todorović da nas čeka jako težak zadatak i da moramo maksimalno da se spremimo za taj izazov.

“Bitna pobeda za nas, očekuje nas sutra težak meč protiv reprezentacije Nemačke. Bitno je da smo ovo danas rešili u tri seta u našu korist. Sutra nam ostaje ta poslednja utakmica u borbi za drugo mesto, kako bi imali što lakšeg protivnika u nastavku takmičenja. Da se odmorimo za sutra, pripremimo, pogledamo video i spremimo što bolje za utakmicu koja nam sledi sutra”, rekao je Todorović.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Registrujete se na ovom linku uz promo kod MSPORT, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

On je danas učestvovao u pobedi protiv Estonije sa tri poena od kojih je po jedan zabeležio iz bloka i as udarca.

I Todorović, kao i cela ekipa Srbije, će morati da podigne nivo igre sutra od 21 čas kako bi se na pleća bacila maksimalna Nemačka (učinak 3:0) i zauzela druga pozicija na tabeli koja bi nam donela okršaj sa Hrvatskom ili Bugarskom u narednoj fazi Evropskog prvenstva.

Bonus video:

3 Komentara

  Nadam se da ćemo i Nemce ovako proći!

  Odgovori

  Makar je Estonija bila lak protivnik a zamisli da nije pa ih još čekaju Nemci koji su jedni od najboljih

  Odgovori

  Estonija je lak protivnik za nas ali kao sto kaže sad ide malo ozbiljniji zadatak sa nezgodnim Nemcima koji uvek mogu da iznenade

  Odgovori

Postavi odgovor