NOVA BURA NA ROLAN GAROSU Fonjini divljao i raskrvario sebi prste! (VIDEO)

Vrlo buran je bio današnji dan na Rolan Garosu. Nakon što je ruska teniser uhapšena u sred turnira, dan je zatvorio Italijan Fabio Fonjini ogromnom glupošću.

Nije italijanskom teniser strano vrlo ekscentrično ponašanje, ali je danas zaista prešao liniju. Doduše, ona je umnogome bila izazvana porazom od Federika Delbonisa sa 6:4, 6:1, 6:3.

Naime, u jednom trenutku Fonjini se toliko iznervirao da je udarao sopstvenu ruku reketom koju je naravno raskrvario?! Odmah je morao doktor da utrči na teren i ukaže mu pomoć. Zaista je neverovatno izgledala ta sekvenca…

Fonjiniju ni taj postupak nije bio dovoljan da istrese svu nervozu i bes iz sebe već je tako nastavio i na konferenciji za medije gde mu je zasmetalo pitanje o novoj generaciji italijanskih tenisera.

– Dosta, dosta! Uvek me čekate sa istim pitanjima. Već znate odgovor. Previše sam zabrinut da bih vam odgovarao svaki put na ista pitanja. Ponavljam vam to po milion puta u mesec dana. Stalno kopiraj i ubaci iz italijanske štampe – bio je besan Fonjini.

Upitan za lošu igru u duelu sa Delbonisom, italijanski veteran je bio sasvim jasan.

– Jasna analiza, igrao sam veoma loš tenis danas. Ne znam kako da pobedim. On je bio stvarno dobar, pun je samopouzdanja. Igram stvarno loše – poručio je Fonjini.

Iako već iskusan, deluje da se Fonjini nikada neće rastosiljati “bubica” u glavi koje su mu značajno odmogle da napravi bolju karijeru…

RETKA KOLIČINA SAMOKRITIKE Đere: Igrao sam užasno!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:Ruža Ilić: Sudija treba da vraća fudbalerima istom merom!

4 Komentara

    Momak je previše temperamentan ali ono je već van svake pameti.

    Ništa čudno kad je on u pitanju! 😁

    Ovaj Fonjini milijarder lik a zeza se sa tenisom!Idi uzivaj u parama druze,pusti tenis!

    Svaki put jedni te isti prave frku i skandal!

Postavi odgovor