Svuda pođi, kući dođi! Đoković otkazuje stan i priprema se za povratak u Srbiju!

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, u Beogradu – za sada samo povremeno, ali ako je verovati spekulacijama, to bi uskoro moglo da se desi i za stalno.

Ili barem u Srbiji. Mediji spekulišu da je Đoković otkazao stan u Monaku, gde je živeo od početka svoje teniske karijere, pa su podgrejane priče da će se uskoro vratiti u Srbiju.

Naime, ta nekretnina se nalazi na jednoj od najprestižnijih lokacija u Kneževini, gde su mu prve komšije Luis Hamilton i Karolina Voznjacki.

Ipak, Novak i njegova porodica sve manje vremena provode tamo, pa se navodno odlučio da otkaže najam te nekretnine. Zašto već sada?

Zato što se, kako se navodi, nekretnine u toj zgradi izdaju na pet, deset ili 15 godina, pa ovakva odluka i nije iznenađujuća. Osim toga, Srđan Đoković je nebrojano puta izjavio da bi voleo da se njegov sin sa porodicom vrati u Srbiju.

novak đoković-jelena-manekenka-ljubavna afera-stan-montekarlo-srbija
Đoković se seli sa porodicom? (FOTO: Guliver Images)

Isto važi i za Marka, koji već neko vreme živi u Španiji.

-Sve ćemo uraditi da se vrati. Nadam se. On je u Marbelji u Španiji. Mi smo se u blizini Rume stacionirali, ispod Fruške gore, tu ćemo živeti od leta, kad završimo kuću. Nadam se da ćemo time privući našu decu i naše unuke, da što više vremena provode tu. To je cilj. Da imaju svoju bazu, da joj se vraćaju. To je bila moja ideja – rekao je Srđan svojevremeno za RTS.

Ono što je poznato jeste da je Đoković rekorder po zaradu od turnira, a na to treba dodati I brojne sponzorske ugovore, a ako je verovati – on to ulaže uglavnom u nekretnine.

Tako je pre pet godina kupio je sprat na Novom Beogradu u blizini Arene za više od pola miliona evra, ali i penthaus u naselju Vest i još jedan stan u najvećoj kuli u Beogradu.

Osim toga, teniser navodno poseduje i dvosoban stan na Menhetnu u Njujorku, u Majamiju, pa i Porto Montenegru, Tivtu I drugim lokacijama.

Gde će se skrasiti – ostaje da vidimo.

Đoković na strani Pospišila: Dešavaju se razne stvari, ali on je moj prijatelj!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: NAJJAČE MMA OGRANIZACIJE NA SVETU SEM UFC

 

3 Komentara

    Sasvim normalno da ce ce se Nole sa porodicom vratiti u Srbiju i zbog dece i njihovog skolovanja a i zbog svih planova koje ima posle zavrsene karijere kao svetski broj jedan u tenisu…On najvise voli svoju Srbiju!

    Bravo za Djokovica…najbolji zivot je u Srbiji.Tako i treba u svojoj domovini je najlepse.

    Kući je najlepse , on moze gde hoce ali je jasno da voli svoju zemlju i sigurno da će pred kraj karijere doći da uziva kući

Postavi odgovor