SPORT BUDUĆNOSTI ZALUDEO I DURENTA: Tom Brejdi, Kim Klajsters, Lebron Džejms već investirali - piklbol ima svetlu budućnost! (VIDEO)

Košarkaš Bruklin Netsa Kevin Durent postao je suvlasnik piklbol kluba u američkoj ligi. Ovaj sport koji mnogi nazivaju “sport budućnosti” je već zaludeo mnoge zvezde a veoma je sličan tenisu.

Pre Durenta, odluku da investiraju u ovaj sport doneli su i njegove kolege Lebron Džejms i Drejmong Grin, kao i legenda američkog fudbala Tom Brejdi i bivša najbolja teniserka sveta, Kim Klajsters.

Ovaj sport, izuzetno popularan u SAD po svemu sudeći mogao bi da da se “proširi” i na širu populaciju kao i ostatak sveta.

Piklbol je mala strast koja samo nastavlja da raste… Ovom franšizom ćemo upravaljati sami, zadatak nam je da od nule podignemo i razvijemo organizaciju i klub – izjavio je Durent, koji, zajedno sa svojim agentom, posluje u okviru grupe “Thirthy five Ventures”.

Piklbol je vrsta mini-tenisa sa malim drvenim reketima i lopticom napravljenom od poliestera. Cilj je prebaciti je preko mreže visine 91cm, a dosta podseća i na badminton koji postoji još od 1965. godine.

Piklbol, baš kao i tenis može da se igra u singl i dubl konkurenciji.

Šta mislite, da li će “sport budućnosti” zaživeti u široj populaciji?

HIT IZJAVA ALIMPIJEVIĆA: Stavite “bip”, ovo je grupa velikih j**ača! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: VK PARTIZAN U ITALIJI – LEN CUP (I kolo kvalifikacija)

3 Komentara

    Zašto da ne ,moglo bi ovo da zaživi

    Nikad glupse nisu bacili pare ljudi!

    E ako je ovo buducnost sporta onda stvarno ne znam sta reci!

Postavi odgovor