Đoković opet o Kosovu: "Stojim iza toga"

Srpski teniser Novak Đoković govori na konferenciji za medije posle plasmana u treće kolo Rolan Garosa.

Naravno, prvo pitanje je bilo o potpisu “Kosovo je Srbija. Stop nasilju”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

“Tako je kako je. Tako je, stojim iza toga. To je sve. Bez drame na Grend slemu ne mogu”, rekao je Đoković.

Nije želeo dalje da komentariše poruku “Kosovo je Srbija. Stop nasilju”.

“Nemam komentar.”

Svi su se pitali šta to Novak ima na grudima.”

“Kao mali sam obožavao Ajronmena. Moj tim ima nano-tehnologiju, koja mi pomaže da dajem sve od sebe na terenu i to je najveća tajna moje karijere. Da nema toga, danas ne bih sedeo ovde”.

Imao je primedbe na račun svog tima.

“Ako sam nervozan onda to znači da mi je stalo do svega. Nervoza je deo svega. Ponekad se izrazim na takav način. Pričam sa sobom, timom. Da se pregrupišem”.

Pitali su ga i o NBA finalu između Denvera i Čikaga.

“Nikola Jokić, napred Denver. Mnogo volim Džimija Batlera, Obožavam košarku, znam da dolazi da gleda teniske mečeve. Moram da podržim mog čoveka, Džokera. Želim mu da osvoji prvi peharćBilo bi neverovatno da osvoji prvi NBA pehar. Takve stvari ne shvatate dok su igrači aktivni. Kada se penzionišu, više će da cene. Nisam ekspert za košarku.Gledam, slušam šta ljudi pričaju. Šta pričaju Šek, Medžik Džonson. NBA je najbolja liga na svetu. Nestvarno je šta je sve uradio. Dolazi iz male zemlje, malog grada. Ostao je ponizan, porodičan čovek, voli konje. Meni je to smešno, ali stvarno poštujem. Njega ne interesuje ništa šta ostali govore i to je nešto što poštujem jako kod njega”, kazao je on.

Bonus video:

3 Komentara

  Normalno da stoji iza onoga što misli i oseća, nije pič***a da pljune samog sebe zarad ne znam čega. NOLE SRBINEEEE!!!

  Odgovori

  Pametno Novak ne dozvoljava da ga sad uvuku u raspravu o tome šta je napisao na kameri, poštujem što stoji iza svojih reči!!!

  Odgovori

  I Novak i Nikola se ne obaziru na to šta drugi govore o njima i u tome je njihova snaga

  Odgovori

Postavi odgovor