Vajda ostao bez posla, Slovak mu se zahvalio emotivnom porukom (FOTO)

Marijan Vajda, nekadašnji trener Novaka Đokovića, završio je saradnju sa slovačkim teniserom Aleksom Molčanom.

Vajda je Molčana krenuo da trenira u maju 2022. godine, što mu je bio prvi posao od kada se razišao sa Novakom Đokovićem početkom iste godine.

Dvadesetpetogodišnji Molčan je na Instagramu objavio sliku sa iskusnim stručnjakom i zahvalio mu se na svemu pruženom tokom saradnje.

“Iako bi ovo trebalo da je samo saopštenje, ja bih više voleo da ga smatram zahvalnicom. Želim da se zahvalim treneru Vajdi za svo iskustvo koje je dao meni i mom timu u trajanju naše saradnje. Otvorio si mi oči ka tome kako profesionalni tenis treba da izgleda i zahvaljujući u tebi sam uspeo da napravim iskorak”, napisao je Molčan.

“Izuzetno sam zahvalan ne samo tome što si mi dao na terenu, već i van njega. Ti si izvanredna osoba, sjajan si lik i zaslužuješ sve najbolje u budućnosti. Hvala ti za sve”, dodao je trenutno 113. teniser planete.

Molčan iza sebe nema dobru 2023. godinu, pošto je u njoj posle duže vremena ispao iz Top 100, daleko od renkinga karijere (38. mesto), upravo iz perioda kada je krenuo da radi sa Vajdom.

Slovački teniser je ove godine upisao 14 pobeda i 17 poraza, a i dalje je bez titule na ATP turu u karijeri, uz tri finala (Lion 2022, Marakeš 2022, Beograd 2021).

Očekuje se da nakon Vajdinog odlaska nastavi da sarađuje samo sa svojim dugogodišnjim trenerom Karolom Bekom i ostatkom svog tima.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO

5 Komentara

  Marijan Vajda će lako naći novo zaposlenje jer mu je preporuka to što je trenirao Novaka

  Odgovori

  Molčan je shvatio da Vajda ne može da mu pomogne da postane bolji teniser, naprotiv čak je i ispao sa liste prvih 100 što znači da mu je kvalitet opao

  Odgovori

  Naci će on lako posao odlican je to trener i cenjen je sigurno u javnosti

  Odgovori

  Dobar trener, ne verujem da će da dugo ostane bez posla.

  Odgovori

  Nacice posao lagano. Tenisera imas koliko hoces tako da je sve ovo ok.

  Odgovori

Postavi odgovor